Ontvang meldingen van nieuwe zoekresultaten

Sorteer op

Jaguar XJ Aanbod - Tweedehands en nieuw te koop

Informatie

Jaguar XJ

De Jaguar XJ is een echte luxeberline en is een ideale directiewagen die een absoluut plezier is om mee te rijden. Met een strak en modern design van de buitenkant en een bijpassend eersteklas interieur is er niets om niet van te houden.

De volledige binnenkant straalt echte weelde uit. Alle modellen zijn gevoerd met leder en een groot aantal geavanceerde technologieën, die qua uitrusting vergelijkbaar zijn met die van de concurrerende Duitse merken. Met een atletisch randje en puur comfort binnenin is het de ideale auto voor het vervoer van klanten over lange afstanden.

Prestaties en aandrijving

Er is slechts één motor beschikbaar voor de Jaguar XJ, een krachtige 3.0-liter V6-diesel die 295 pk levert. Hij is perfect geraffineerd en biedt een serieus vermogen op een gecontroleerde manier. Zelfs bij het rijden over de snelweg is de motor bijna geruisloos.

Druk het gaspedaal in voor soepele inhaalmanoeuvres op de snelweg. Vanuit stilstand bereikt hij 100 km/u in slechts 6,2 seconden, maar behoudt toch een indrukwekkend gecombineerd brandstofverbruik van 5,89 l/100 km. Met de XJ krijgt u zowel vermogen als efficiëntie.

Gebruik de rijmoduskiezer voor de modi Normal, Dynamic en Snow, waarbij u het gaspedaal, de stabiliteitsregeling, de versnellingsbak en de besturing wijzigt om verschillende situaties aan te kunnen.

Zelfs bij de grotere afmetingen van een executive berline voelt de XJ aan als een wendbare coupé. De reactiesnelheid en het strakke stuurgedrag zijn te allen tijde nauwkeurig, zodat u met volle overtuiging de bochten kunt nemen. Het voelt absoluut wegvast, zelfs bij hoge snelheden.

Interieur en comfort

De voorliefde van het Britse merk voor smaakvolle interieurs geldt ook voor dit model, dat alles biedt wat nodig is om alles binnenin in het hoogste comfort te houden. Het voelt aan als eersteklas vliegreizen. Een 10-inch touchscreen-display waarmee het InControl Touch Pro-systeem kan worden bediend, is standaard op alle modellen,. Een 12,3-inch digitaal bestuurdersdisplay biedt heldere informatie en u toelaat om de getoonde gegevens aan te passen.

De verwarmde zetels voor en achter zijn standaard, perfect voor de koudere wintermaanden. De Premium Luxe-modellen worden geleverd met een bijpassend verwarmd stuurwiel voor nog meer comfort. De afwerking met leder, hout, fineer en chroom draagt verder bij aan de high-end interieurinrichting.

Gebruiksgemak, passagiers- en kofferruimte

Comfort en ruimte zijn twee van de belangrijkste kenmerken van de Jaguar XJ. De achterpassagiers genieten van een brede open ruimte met veel beenruimte en ondersteunende zetels, allemaal bekleed met leder. Verwissel de driezitszetel achterin voor twee volle zitplaatsen voor het ultieme comfort. Krijg toegang tot de bagageruimte van 479 liter door een lage en brede opening, waardoor het laden en lossen moeiteloos verloopt.

Veiligheid

Aangezien de Jaguar XJ is ontworpen als een luxueuze, professionele auto, neemt de Jaguar XJ de veiligheid ernstig. Tractiecontrole, elektronische stabiliteitscontrole, acht airbags en een motorkap die opengaat om voetgangers bij een ongeval te beschermen, zijn allemaal standaard inbegrepen.

Versies en verschillende specificaties

Luxury:

  • 3.0 V6 diesel 295 pk

Premium Luxury:

  • 3.0 V6 diesel 295 pk

Portfolio:

  • 3.0 V6 diesel 295 pk

Autobiography:

  • 3.0 V6 diesel 295 pk

R-Sport:

  • 3.0 V6 diesel 295 pk

XJ50:

  • 3.0 V6 diesel 295 p