Motoropslag / motorstalling / motorgarage / motokabin /cabin

€ 2.895,00
Ophalen
64810sinds 9 mar. '24, 15:26
Deel via
of

Beschrijving

Beste,

Bent u op zoek naar een motoropslag / motorstalling, die ervoor zorgt dat uw motor wordt beschermd tegen wind, regen en diefstal?


Wellicht dat u de motokabins (ook wel bekend als motor-ei of motor-slak) al eens bent tegen gekomen op het internet. Wij in ieder geval wel, en kwamen hierbij tot de ontdekking dat de motokabins nog niet verkrijgbaar waren in de Benelux. 

Vandaar dat wij begin februari een bezoek hebben afgelegd aan de fabriek in Antalya, Turkije.

We werden bij aankomst in Turkije goed ontvangen en hadden erg fijn contact met de eigenaar van het bedrijf (zie foto 2, waar wij het product testen op de stevigheid).

Product is van zeer goede kwaliteit en voldoet zeker aan de verwachtingen die wij vooraf kregen bij het zien van de foto's.

Na wat onderhandelingen met de eigenaar, zijn we uiteindelijk naar huis gegaan als officiële importeur van de motocabins in de Benelux.

Wij hopen de eerste levering van de motokabins begin mei te ontvangen in Nederland, Sint-Maartensdijk. 

Bent u geinteresseerd of heeft u vragen?
Neem dan gerust contact met ons op!

MAIL: info@elenbaassnelbouwcontainers.nl
W E B S I T E : elenbaassnelbouwcontainers.nl
TEL. +31651199644 

 

 


Zoekwoorden: motoropslag, motoropslag kopen, motorstalling, motorstalling kopen, opslag voor motor, motorberging, motorgarage, motokabin nederland, motocabin, motorkabin, motoropslag kopen Nederland. Motorei, motorslak. motorcontainer, opslagcontainer voor motor

Zoekertjesnummer: a137572656