Home

Motoren Motoren | Honda 2.526 resultaten

Ontvang meldingen van nieuwe zoekresultaten

Jouw filters:
Sorteer op

Waarom zou ik kiezen voor een Honda motorfiets?

Honda heeft een geschikte motorfiets voor iedereen. Zowel voor beginners als voor ervaren motorrijders. Voor mannen en vrouwen. Voor offroad en voor op de baan. Volg de geest van oprichter Soichiro Honda en geef niet op! Welke Honda je ook kiest, elk model bevat race-DNA. Net als voor de professionals garandeert Honda je kwaliteit en verfijnde prestaties gecombineerd met baanbrekende technologieën.

Naar welke Honda motorfietsen wordt het vaakst gezocht?

Er wordt vaak gezocht naar een Honda VFR, een Honda Goldwing, een Honda CB en een Honda Shadow. En jij, welke Honda zoek jij?

Welke Honda motorfiets is geschikt voor een 18-jarige?

Wie 18 jaar is en een rijbewijs A1 heeft, mag op een motorfiets van maximum 125 cc rijden. Dat maakt lichte moto's zoals de Honda CB125F, de Honda Monkey, de Honda SH125i en de Vision 110 prima bikes voor beginnende motorrijders.

Waarop moet ik letten bij een tweedehands Honda motorfiets?

Als je geïnteresseerd bent in een tweedehands Honda, is het verstandig om de verkoper vragen te stellen als:
Is de Honda ongevalvrij?
Werken alle onderdelen goed?
Is er een onderhoudsboekje?
Wanneer is de volgende onderhoudsbeurt nodig? (koppeling, banden, remmen, ketting, ...)
Neem als het even kan een ervaren Hondarijder mee als je de motor gaat bekijken, vraag naar de papieren en check of het chassisnummer overeenstemt met het nummer op de machine. Maak zeker ook een uitgebreide testrit.

Waar vind ik een tweedehands Honda motorfiets?

Kijk zeker eens op 2dehands in de categorie Motoren Honda. Je vindt er elke dag honderden Honda advertenties, vaak tegen een topprijs.