Cinewall Sfeerhaard | 100% elektrisch | Luxe design

Zie omschrijving
Verzenden
275427sinds 14 mar. '22, 13:51
Deel via
of

Kenmerken

ConditieNieuw

Beschrijving

De 100% elektrische sfeerhaard Toronto is een van de inbouwhaarden van De Sfeerhaard. Het is een modern model met een lijstbreedte van 4,5 cm. Dit model heeft geen verwarmingselement, hierdoor heeft de haard een gladde lijst en kan de haard volledig met de wand geïntegreerd worden. De haard kan perfect ingebouwd worden in een muur, kast of echte Cinewall®. Sfeerhaard Toronto heeft een prachtig multicolor LED vlammenspel en is geheel onderhoudsvrij. Zo geniet u van ultiem gebruiksgemak!


  • Lijstbreedte: 4,5 cm
  • Luxe en sfeervolle uitstraling
  • Extra helder en gehard glas
  • Kleur, snelheid en helderheid van de LED vlammen kan naar wens ingesteld worden


Verbruik & veiligheid

De Toronto sfeerhaard is een van de meest zuinige en milieuvriendelijke haarden op de Belgische markt. De elektrische haard heeft Energielabel A++ en verbruikt 10W, dat is gemiddeld €0,02 voor vier uur gebruik van de haard. Daarnaast is de elektrische inbouwhaard voorzien van alle gestelde veiligheidseisen, de CE-markering en het CSA keurmerk. Zo geniet u op een voordelige en milieubewuste manier van een prachtige elektrische inzethaard.


Installatie

U kunt de sfeerhaard plaatsen waar u dat wilt. Het enige wat u nodig hebt is een geschikte locatie, bijvoorbeeld een lege muur of kast, en een stopcontact. De voedingskabel van de sfeerhaard is 1,8 meter lang, zo heb u voldoende speling. Ook de installatie is zo geregeld. U ontvangt een duidelijke Nederlandse handleiding zodat u snel van jouw elektrische haard kunt genieten.


Via 2dehands nu tegen een speciale prijs vanaf €375,-


Zoekertjesnummer: a94459229