NAD C658 Streaming DAC zgan

€ 1.299,00
Ophalen of Verzenden
Verzenden voor € 25,00
6297sinds 12 mar. '24, 12:42
Deel via
of

Kenmerken

ConditieZo goed als nieuw
LuidsprekersysteemStereo

Beschrijving

ZO goed als nieuwe NAD C658 streaming  DAC - Voorversterker.

Recentelijk ingeruild wegens upgrade naar Mcintosh .

De C658 is in oberispelijke staat en helemaal compleet .
Hij werd nieuw gekocht eind 2022 aan 1995 euro .
We geven 2jaar garantie op dit toestel !!!

Heel weinig gebruikt ook wegens te ingewikkeld voor de eigenaar .Op zich is het best een overzichtelijk en makkelijk te bedienen toestel. De BluOs App is fenomenaal en superhanding , de meeste streamingdiensten zijn dan ook gewoon via deze app te gebruiken .

De NAD C 658 BluOS Streaming DAC is zowel een high end streamer als een luxe DAC/ voorversterker in een enkel component. Deze NAD BluOS Streaming DAC bezit al het goede van Bluesound streaming, heeft Dirac Live room correctie voor perecte weergave in elke ruimte en biedt maximaal comfort in combinatie met ultiem bedieningsgemak.
NAD C 658 BluOS Streaming DAC: de digitale voorversterker voor fijnproeversDe NAD C 658 BluOS Streaming DAC is misschien wel de meest veelzijdige streaming DAC/ voorversterker die er in deze prijsklasse te koop is. De technici van het beroemde audiomerk hebben met dit component eigenlijk een audiofiele Bluesound Node 2i op de markt gebracht, die is uitgebreid met vele extra's en een hoogwaardige opbouw. Met de NAD C 658 geniet u niet alleen van Bluesound streaming in hoge resolutie en multiroom audio-functies, maar ook van de luxe techniek van akoestische correctie dankzij Dirac Live software. Hiermee biedt de C 658 namelijk perfecte weergave van muziek in ieder interieur.
Verbind de C 658 via de gebalanceerde (XLR-) of ongebalanceerde (RCA-) uitgangen met een eindversterker of actieve luidsprekers en geniet van de verfijnde weergave van al uw muziek. Natuurlijk worden ook op deze NAD streamer met BluOS alle gangbare audioformaten ondersteund, waaronder 24-bit/192kHZ audio, MQA-gecodeerde audio (ook vanaf Tidal Masters) en meer. Of geniet van de muziek vanuit uw eigen netwerk, gestreamd via online muziekdiensten of zelfs vanaf een smartphone of tablet over Bluetooth.
MDC en de NAD C 658De NAD C 658 streaming DAC/ voorversterker is uit te breiden met twee MDC modules. Zo weet u dat dit component ook in de toekomst modern zal blijven, want door de Modular Design Construction modules kunt u extra technieken toevoegen. Zoals bijvoorbeeld HDMI, met de optionele NAD MDC HDM-2 module.
NAD C 658 BluOS Streaming DAC: audiofiel De audiofiele ingebouwde 32-bit ESS Sabre DAC-chip zorgt voor een perfecte omzetting van digitale signalen en natuurlijk is de NAD C 658 BluOS Streaming DAC voorzien van vier digitale ingangen (2 x optisch en 2 x coaxiaal digitaal), zodat u het geluid van andere componenten of uw televisie moeiteloos kan laten weergeven. Dual-band WiFi en Gigabit ethernet zijn natuurlijk aanwezig en er is zelfs een luxe MM phono voorversterker ingebouwd, zodat een platenspeler direct aangesloten kan worden.
Extra gemakkenEn naast een ingebouwde streamer/ DAC en voorversterker biedt de NAD C 658 BluOS Streaming DAC de muziekliefhebber nog meer gemakken. Zo geniet u dankzij de ingebouwde Qualcomm Bluetooth AptX HD zender van draadloos muziek genieten op uw Bluetooth hoofdtelefoon. Gebruikt u liever een bedrade hoofdtelefoon? De NAD C 658 is voorzien van een High Current hoofdtelefoonaansluiting. Verder is een stereo subwooferuitgang aanwezig, net als een trigger in-en uitgang. De USB-uitgang is bedoeld voor het aansluiten van een optionele draadlzoe uitgangsmodule en IR in met een leerfunctie is niet vergeten. In het overzichtelijke menu van de C 658 zijn onder andere toonregeling, Auto Sense voor inschakelgemak en zelfs een puristische analoge bypass instelbaar.

Nog vragen , just shoot ...
Fullcircle audio 
0468534535.
Zoekertjesnummer: m2091708242