Cocktail audio X35 All in 1

€ 999,00
Ophalen of Verzenden
4664sinds 25 nov. '23, 15:00
Deel via
of

Kenmerken

ConditieGebruikt
LuidsprekersysteemStereo
Vermogen60 tot 120 watt

Beschrijving

Deze X35 is een jonge 2dehands en is in perfecte staat , uiitegrust met een 1TB SSD schijf zo kan je je  hele cd collectie op de HDD zetten , tegen meerprijs kan een grotere HDD ingebouwd worden door ons .

Dit is een echte alleskunner .
Nieuwprijs incl 1tb SSD 2.099 euro
Dit exemplaar voor 1099 incl 1 jaar garantie en 1tb SSD
999 EURO ZONDER SSD 1TB

Wij zijn officieel Cocktail audio verdeler en geven 1 jaar garantie op deze jonge 2dehands 

Het toestel heeft een volledig nederlandstalige software , alle functies en het zijn er veel zijn heel makkelijk toegankelijk .
Mede door de 2x100w klasse D versterker stuur je moeiteloos je speakers aan . Door het gebruik van de bijhorende app heb je ook toegang tot alle streamingdiensten en internet radio . uiteraard kan je hem ook helemaal bedienen met de bijgeleverde remote .OVER COCKTAIL AUDIO X35
We durven het hardop te zeggen; de Cocktail Audio X35 is het meest complete en geavanceerde All-in-One audiosysteem in zijn klasse. De X35 slaat een brug tussen de digitale- en analoge muziekbronnen, van streamen tot platen draaien. De enorme functionaliteit, de veelzijdige aansluitmogelijkheden, de hoeveelheid features en het unieke bedieningsconcept, de krachtige versterker en de solide behuizing maken de X35 tot een onweerstaanbaar concept. Sluit luidsprekers aan en klaar ben je.

WAT KAN DE COCKTAIL AUDIO X35 ALLEMAAL?
Allereerst is de Cocktail Audio X35 een “normale” versterker waar je ook nog andere geluidsbronnen op kunt aansluiten, zoals een platenspeler, Tv, etc. Daarnaast is het een netwerkserver. Op de harde schijf opgeslagen muziek functioneert als een centrale muziekbibliotheek die je via het thuisnetwerk overal in huis kunt benaderen met andere netwerkproducten. Natuurlijk kun je gebruikmaken van de ondersteunde streamingdiensten zoals Spotify Connect, Tidal, Qobuz en Deezer. Voor radio kun je kiezen uit internet-, FM en DAB+. Vanaf radio en andere aangesloten bronnen kun je ook opnames maken die op de harde schijf worden opgenomen. Cd’s kun je afspelen, maar ook rippen, zodat je je eigen collectie op de harde schijf kunt zetten en daarvan kun je zelfs weer Cd’s branden. Via Airplay en Shareplay kun je ook vanaf je tablet of smartphone muziek naar de Cocktail Audio X35 streamen.

Heb je graag wat meer info , contacteeer ons dan even .
Wil je je oude versterker inruilen dan is dat bespreekbaar .

Fullcircle-audio be
0468.524535
Zoekertjesnummer: m2050959259