Ontvang meldingen van nieuwe zoekresultaten

Sorteer op
Je hebt gezocht in

Versterkers en Ontvangers

.

Veelgestelde vragen

De onderstaande waarden zijn gebaseerd op je zoekopdracht en de ingestelde filters

Nee, een versterker zorgt er enkel voor dat speakers een geluidssignaal kunnen afspelen, terwijl een ontvanger naast deze functionaliteit ook andere functies heeft, zoals een radio, volumeknop en tuner.
Soms is het mogelijk dat versterkers minder goed zijn na verloop van tijd en dat bijvoorbeeld de frequentie van bastonen minder goed afgespeeld wordt of dat er meer ruis is. Dit is echter niet altijd het geval en soms zijn oude of gebruikte versterkers even goed als nieuwe. De enige manier om dit te testen, is door het te vergelijken met een andere versterker.
De vier voornaamste soorten versterkers zijn alles-in-een-versterkers, eindversterkers, geïntegreerde versterkers en voorversterkers. Je kunt deze verschillende versterkers aansluiten op luidsprekerboxen.
De Marantz HD-AMP1 digitale geïntegreerde versterker, de Cambridge Audio CXA60 geïntegreerde versterker en de Pro-Ject MaiA My Audio geïntegreerde versterker zijn een uitstekende keuze voor wie een kwalitatieve stereoversterker zoekt. Wil je een tweedehands stereoversterker? Kies er dan eentje met een hoog vermogen.
Versterkers van klasse B produceren minder vervorming, terwijl versterkers van klasse A minder outputvervorming produceren.