Home

Fietsen en Brommers 114.008 resultaten

Ontvang meldingen van nieuwe zoekresultaten

Jouw filters:
Sorteer op

Waar vind ik een tweedehands fietskar?

Op 2dehands natuurlijk! Daar schaf je voordelig een nieuwe of gebruikte bakfiets of fietskar aan. Zijn je kinderen er straks weer uitgegroeid? Dan plaats je makkelijk zelf een zoekertje.

Welke framemaat heb ik nodig?

Fietsen bestaan in verschillende framegroottes. Om zeker te zijn dat je de juiste maat mountainbike, koersfiets of stadsfiets koopt, moet je dus je framemaat kennen. Je vindt hiervoor op verschillende sites handige tools. Of gebruik deze formule: binnenbeenlengte x 0,68. Je meet de binnenbeenlengte vanaf je kruis, langs je been, tot op de grond. Dit getal (in centimeters) vermenigvuldig je met 0,68. De uitkomst bepaalt jouw framemaat.

Waar vind ik een retro scooter?

Liefhebbers van oldtime scooters zoals een Vespa, Dax of Camino vinden op 2dehands zeker hun droomexemplaar. Om zelf aan te sleutelen of om bij mooi weer nostalgisch de file te trotseren.

Waar vind ik onderdelen voor mijn brommer?

Op 2dehands vind je in de categorie Fietsen en Brommers alles wat je nodig hebt voor je scooter of brommer. Inclusief toebehoren en onderdelen voor alle populaire merken.

Wanneer kan een kind zelfstandig fietsen?

Leren fietsen is een mijlpaal. Voor je kind betekent het meer vrijheid en zelfstandigheid. Gemiddeld kan een kind rond 5 jaar fietsen zonder hulp(middelen). Dit hangt uiteraard af van de omstandigheden en de motorische ontwikkeling van je kind. Ook het karakter en hoe graag je kind wil fietsen, spelen mee. Koop als eerste fiets een 2dehands exemplaar dat tegen een stootje kan en oefen elke dag even. Op 2dehands vind je alvast tal van prima kinderfietsen en oefenfietsen zoals een loopfiets.