Mechanische klem voor hijsen betonblok/legoblok/stapelblok

€ 1.750,00
Ophalen of Verzenden
10103sinds 8 mar. '22, 15:10
Deel via
of

Kenmerken

Beschrijving

Mechanische blokkenklem voor het professioneel hijsen en transporteren van stapelbare betonblokken - legoblokken - megablokken

Wij bieden een robuust en veilig gekeurd systeem voor het hijsen van betonblokken. Geproduceerd conform eg-machinerichtlijn 2006/42/EG. Deze mechanische klem is de veilige oplossing voor het hijsen en transporteren van betonblokken met een breedte van 400-800 mm.

Er is ook een type beschikbaar voor betonblokken met een breedte van 300-600 mm. (Prijs € 1.650)

Wij leveren onze mechanische klemmen met klemrubbers in de kleur wit, die zorgdragen dat er geen zwarte kleur meer wordt afgegeven op de betonblokken zoals traditionele klemmen doen.

Hijsen van betonblokken was nog nooit zo eenvoudig wilt u zware betonblokken met afmetingen van 300 - 800 mm breed eenvoudig kunnen verplaatsen?

Onze mechanische klemmen voor stapelbare betonblokken zijn toe te passen voor een maximale werklast (WLL) van 3750 kg.

Hijsen van betonblokken met kraan, heftruck of verreiker wilt u betonblokken hijsen en transporteren met een kraan? Dan heeft u met de mechanische klem een uitstekende oplossing.

Wilt u hijsen met een heftruck of verreiker? Geen probleem, wij leveren een vorkgemonteerd juk waarmee de klem gemonteerd kan worden aan het voertuig.

Kijk op onze website voor al onze betonmallen en aanverwante hijsgereedschappen www.blockmoulds.com

prijzen in onze advertenties zijn altijd exclusief btw en verzendkosten
Zoekertjesnummer: m1817957226
Overige advertenties van Block Moulds
Meer van Block Moulds