Tuinbeelden van diverse dieren boerderijdieren

Zie omschrijving
Ophalen
3021sinds 26 feb. '24, 09:53
Deel via
of

Kenmerken

ConditieNieuw
TypeDierenbeeld
MateriaalBeton

Beschrijving

Allerlei dieren (boerderijdieren) als betonnen tuinbeeld, adelaar, duif, ezel, gans, haan, hert, hond, kat, kip, konijn, krokodil, leeuw, olifant, paard, schaap, schildpad, uil, wolf.

Kom ons eens vrijblijvend bezoeken, wij hebben een grote beeldentuin mét wellicht het grootste voorradig aanbod fonteinen van Nederland, België en Duitsland.

Wilt u meer info over een bepaalde foto uit de advertentie, geef dan a.u.b. even via de 2dehands-mail aan om welke foto (nummer) het in de advertentie gaat, dan mailen wij u spoedig uw gevraagde info.

Dit zijn slechts een paar voorbeelden uit ons assortiment. Bent u op zoek naar een bepaald tuinbeeld, object of fontein? Geef dit maar gewoon aan, want we zijn in de gelegenheid om vrijwel alles te leveren. We hebben enorm veel staan, maar natuurlijk niet alles. Wel méér dan genoeg om een indruk op te doen van de A1 kwaliteitsproducten die wij leveren.

Ons aanbod is groot en afwisselend, waardoor we vaak andere producten op voorraad hebben.

Kom gerust eens vrijblijvend kijken naar ons groot assortiment:
Tuinbeelden, Betonnen fonteinen, Bloembakken/potten, Betonnen siervazen/tuinvazen, Japanse/Chinese/Oosterse Tuinbeelden, Pagodes, Boeddha's, Rankeien, Dierenfiguren, Zuilen, Engeltjes, Banken, Tafels, enz., enz.... Maar ook voor tuinplanten zoals alle zomerbloeiers en in het najaar viooltjes, heide, enz.

Levering:
In onze regio kunnen we zelf de producten afleveren. Levering van grotere en zware spullen buiten de regio is ook mogelijk d.m.v. pallet transport.
Let op: Door breukgevoeligheid en strengere regels van transporteurs zijn de artikelen tot een gewicht van 175 kg alleen zelf af te halen.

Tuindecoratie-jose, Wilhelminalaan 89, 6101 JE te Echt, Nederland.
Mail gerust voor vragen.
BELLEN SLECHTS TOT 18.00 UUR. ZONDAGS TELEFONISCH NIET BEREIKBAAR.
Zoekertjesnummer: m2085579840