Home

Tuin en Terras Tuinbeelden 4.082 resultaten

Ontvang meldingen van nieuwe zoekresultaten

Jouw filters:
Sorteer op

Informatie

Tuinbeeld te koop: decoratie die je tuin leven inblaast

Je tuin opsmukken? Dat doe je eenvoudig met beelden en ornamenten. Tuinbeelden zijn beschikbaar in heel wat materialen, zoals steen, brons of kunststof. Afhankelijk van het gekozen materiaal en onderwerp heb je de keuze uit trendy, landelijke of tijdloze beelden. Ook de grootte varieert sterk: wat dacht je bijvoorbeeld van een levensgroot dier of juist een klein feeënbeeldje dat je tussen je planten en bloemen kunt zetten? Op onze website ontdek je ook andere decoratiestukken die je buitenshuis kunt gebruiken, zoals vazen en wanddecoraties voor je tuin.

Tuinornamenten kopen voor het hele jaar door of een speciale gelegenheid

Een leuk beeldje van een hond dat je naast de deur kunt zetten, gezellige tuindecoraties die perfect zijn voor kerst of gedetailleerde stenen beelden van mensen op een sokkel: er zijn heel wat mogelijkheden. Soms passen de tuinbeelden ook goed binnenshuis en kun je dus zelf kiezen waar je deze zet. Het bekendste ornament, dat zelfs een waar icoon is, is waarschijnlijk de tuinkabouter. Hier kun je tuinkabouters kopen in alle vormen en maten, van een schattige set kabouters met puntmutsen tot coole en hippe modellen die bij een moderne stijl passen. Kijk eens rond op de site en laat je inspireren!

Waar kan ik tuinbeelden kopen?

In de meeste tuin- en doe-het-zelfzaken kan je tuinbeelden kopen. Kijk ook eens op 2dehands.be voor aantrekkelijk geprijsde tuinbeelden.

Hoe duur zijn bronzen tuinbeelden?

De prijs van bronzen tuinbeelden varieert nogal, afhankelijk van de grootte en het gewicht van het beeld. Tweedehands zijn bronzen beelden al verkrijgbaar vanaf een bedrag tussen de 1000 en 1500 euro.

Waar vind je stenen tuinbeelden?

In de meeste tuin- en doe-het-zelfzaken kan je stenen tuinbeelden kopen, maar ook op 2dehands.be vind je aantrekkelijk geprijsde stenen tuinbeelden.

Waar kan ik een tuinkabouter kopen?

In de meeste tuin- en doe-het-zelfzaken kan je tuinkabouters kopen, of online op 2dehands.be.

Hoeveel kost een gouden tuinkabouter?

Een tuinkabouter van echt goud is erg duur met een gemiddelde goudprijs van ongeveer 35 euro per gram. Normale tuinkabouters met goudverf zijn verkrijgbaar vanaf 10-15 euro.