LEGO Friends Heartlake Skate Park - 41099

€ 16,00
Ophalen of Verzenden
Verzenden vanaf € 3,99
310sinds 10 apr. '24, 09:29
Deel via
of

Kenmerken

ConditieZo goed als nieuw
MerkLego
TypeComplete set

Beschrijving

Lego friends heartlake skate park
setnr 41099

een coole stoere set in lekker felle kleurtjes!
Met een minifig (Mia),een hondje, een skateboard, een fototoestel en rolschaatsen !! De drankautomaat werkt echt ! Drankje kan in de automaat echt zo naar beneden en eruit vallen !
pak je skateboard en ga met Mia en haar hond Charlie naar het skatepark! Terwijl je lievelingsmuziek uit de stereo komt oefen je nieuwe manoeuvres in de half-pipe. Koop als je even pauze neemt een koel drankje in de automaat, laat Charlie voorzichtig van de hellingbaan rijden en beloon hem daarna met een lekker koekje. Wat is hij toch een coole puppy! Na een goede training kan Mia haar board wisselen voor een paar rollerblades en wegschaatsen met haar hondje op sleeptouw op het skateboard.
Bevat mia minifiguur plus een hondfiguurtje.

deze set is helemaal compleet! En alles is in hele goede staat! Zo goed als nieuw !

Het bouw-instructieboekje zit er natuurlijk ook bij en ook dat is in hele goede staat. We hadden de doos bewaard.die is niet beschadigd. Als je het weer dichtplakt,dan ziet het er echt als nieuw uit! Ideaal om cadeau te geven.

Ophalen in Antwerpen of oostende
verzenden mogelijk

mijn 2 dochters waren grote lego friends -fans nu hebben ze besloten om alle lego friends sets te verkopen, en de mama heeft er al meer dan 80 uur uitzoekwerk opzitten! Bijna klaar. Nog niet al  de sets staan  op foto. We hebben heel veel kleine setjes, middengrote sets (heartlake café, de supermarkt,de junglereddingsbasis, dierenarts met paardenstal,dierenverzorgingsplek,skatepark,en een aantal hele grote sets (paardenkamp, vriendschapshuis, serie het pretpark, serie Livy de popster, met het huis van de popster,de tourbus,het grote podium,de opnamestudio, de limousine.., veel sets uit het pretpark (hotdogwagen, botsauto's., .. Vraag gerust info en foto's als je interesse in iets hebt
Zoekertjesnummer: m2102544723