Lego Friends Heartlake surfshop 41315

€ 17,00
Ophalen of Verzenden
Verzenden vanaf € 3,99
430sinds 28 nov. '23, 19:59
Deel via
of

Kenmerken

ConditieZo goed als nieuw
MerkLego
TypeComplete set

Beschrijving

Lego Friends Heartlake surfshop
setnr 41315
een toffe set
met een zeehondje!!!!   en een kajak.
eris van alles te koop in desurfshop.
hele toffe onderdelen in dezeset!
Ga met Mia inkopen doen in de Heartlake surfshop! Koop een ansichtkaart, zonnebril en flesje water en huur een watersportuitrusting. Kies uit zwemvliezen, surfboards, een kajak met peddels en zelfs een waterdichte camera. Ga het water in vanaf de steiger bij de surfshop en ontdek de kust van Heartlake. Kun je de vriendelijke zeehond vinden? Na een dag vol activiteiten kun je lekker afkoelen onder de stranddouche.Aantal onderdelen: 186deze set is helemaal compleet!
en alles is in hele goede staat! zo goed als nieuw !
het bouw-instructieboekje zit er natuurlijk ook bij en ook dat is in hele goede staat.

we hadden de doos bewaard.die is niet beschadigd. als je het weer dichtplakt,dan ziet het er echt als nieuw uit! ideaal om cadeau te geven.

we hebben 2 minisetjes met dolfijn en babydolfijn die hier heel goed bijpassen!   ook de Lego junior set met vrouw met surfplank die dagjenaar strand gaat past hier goed bij!  zie mijn andere zoekertjes

ophalen in Antwerpen of Oostende
verzenden mogelijk

mijn 2 dochters waren grote Lego Friends -fans
Nu hebben ze besloten om alle Lego friends sets te verkopen, en d emama heeft er al meer dan 70 uur uitzoekwerk opzitten! bijna klaar. maar de sets staan nog niet op foto. We hebben heel veel kleine setjes,middengrote sets (heartlake café, de supermarkt,de junglereddingsbasis, dierenarts met paardenstal,dierenverzorgingsplek,skatepark,en een aantal hele grote sets (de dolfijncruiser, paardenkamp, vriendschapshuis, serie het pretpark, serie Livy de popster, met het huis van de popster,de tourbus,het grote podium,de opnamestudio, de limousine...en sets van het pretpark..
nog niet alles staat op 2ehands, er komen elke dag zoekertjes bij!
vraag gerust info en foto's als je interesse in iets hebt
Zoekertjesnummer: m2052307825