DrPhone AegisForge - 360 Graden Metalen Cover - Horlogeband

€ 79,95
Verzenden
742sinds 26 feb. '24, 14:11
Deel via
of

Kenmerken

ConditieNieuw

BeschrijvingOnze volledig metalen behuizing biedt een ongeëvenaarde 360 graden bescherming voor je kostbare Apple Watch 7, Apple Watch 8 en Apple Watch 9. Gemaakt van hoogwaardig roestvrij staal, garandeert deze behuizing duurzaamheid en een verfijnde uitstraling die perfect aansluit bij de elegantie van je Apple Watch.

Met een perfecte pasvorm voor de 44mm grootte, biedt deze behuizing niet alleen bescherming, maar voegt ook een vleugje klasse toe aan je horloge. Het pakket wordt geleverd met niet alleen de behuizing, maar ook een bijpassende horlogeband, gereedschap en schroeven, alles wat je nodig hebt voor een eenvoudige installatie.

Voordat je begint met de installatie, raden we aan om je Apple Watch uit te schakelen en alle beschermfolie van het scherm te verwijderen voor een optimale ervaring.

Bescherm je Apple Watch vandaag nog met onze hoogwaardige metalen behuizing en geniet van gemoedsrust, wetende dat je horloge veilig en stijlvol is. Bestel nu!

360-graden bescherming: Onze behuizing biedt een volledige bescherming rondom voor je Apple Watch 44mm, waardoor het beschermd is tegen krassen, stoten en andere dagelijkse beschadigingen.

Hoogwaardig roestvrij staal: Gemaakt van duurzaam roestvrij staal, biedt onze behuizing niet alleen bescherming, maar voegt ook een vleugje luxe toe aan je Apple Watch, terwijl het tegelijkertijd bestand is tegen corrosie en slijtage.

Compatibiliteit: Ontworpen voor de Apple Watch 4, Apple Watch 5 en Apple Watch 6 en SE series, en specifiek voor de 44mm grootte, zodat je zeker kunt zijn van een perfecte pasvorm en functionaliteit.

Volledig pakket: Naast de behuizing ontvang je ook een bijpassende horlogeband, gereedschap en schroeven, waardoor je alles hebt wat je nodig hebt voor een eenvoudige installatie en een complete look.

Eenvoudige installatie: Met duidelijke instructies en meegeleverd gereedschap is de installatie van onze behuizing een fluitje van een cent. Volg gewoon de voorzorgsmaatregelen voorafgaand aan de installatie voor een optimale ervaring.

Bescherm je Apple Watch vandaag nog met onze hoogwaardige metalen behuizing en geniet van een mix van stijl en functionaliteit die je horloge naar een hoger niveau tilt. Bestel nu en geef je horloge de bescherming die het verdient!

Specificaties 

-Materiaal: Hoogwaardig roestvrij staal voor duurzaamheid en stijlvolle uitstraling.

-Compatibiliteit: Geschikt voor Apple Watch Series 4, Series 5 en Series 6 en SE.

-Grootte:Specifiek ontworpen voor de 44mm grootte van de Apple Watch.

-Bescherming: Biedt een volledige 360-graden bescherming tegen krassen, stoten en andere dagelijkse beschadigingen.

-Inbegrepen in het pakket:

  - 1x Metalen behuizing voor Apple Watch

  - 1x Bijpassende horlogeband

  - 1x Gereedschap voor installatie

  - Schroeven voor bevestiging

  - Verpakkingsdoos voor veilige opslag en presentatie.

- Installatie:** Eenvoudige installatie met duidelijke instructies en meegeleverd gereedschap. Voer de voorzorgsmaatregelen uit voorafgaand aan de installatie voor een optimale ervaring.

- Opmerking:** Deze behuizing wordt verkocht als een Apple Watch Retrofit Kits Case. De horloges op de foto's dienen ter illustratie en zijn niet inbegrepen bij de verkoop.

Let op: deze link verkoopt alleen Apple Watch Retrofit Kits Case. Alle horloges op de foto's zijn alleen ter illustratie en zijn niet inbegrepen bij de verkoop.

Met deze specificaties kun je er zeker van zijn dat onze Apple Watch Stainless Steel Metal Case voldoet aan de hoogste normen van bescherming, stijl en functionaliteit voor je kostbare Apple Watch.Zoekertjesnummer: a137304643