step

N.o.t.k.
Ophalen
960sinds 31 mar. '24, 15:49
Deel via
of

Kenmerken

ConditieGebruikt
TypeGewone step
MerkOxelo (Decathlon)

Beschrijving

Wegens plaatsgebrek en omdat onze kinderen eruit gegroeid zijn, bieden we drie steps te koop aan, ideaal voor kinderen die van buitenspelen en avontuur houden. De steps zijn beschikbaar in drie kleuren: één blauwe, één rode, en één zwarte. De blauwe en de rode steps zijn perfect voor dagelijks plezier en eenvoudige ritjes. De zwarte step onderscheidt zich als een echte stunt step, ideaal voor de kleine waaghalzen die graag trucs en stunts uithalen.
Elke step is afzonderlijk te koop, waardoor je de mogelijkheid hebt om te kiezen op basis van de behoefte en voorkeur van jouw kind. Hoewel ze gebruikt zijn, verkeren ze nog in goede staat en zijn klaar voor nog veel meer rijplezier.
De blauwe en rode steps bieden een geweldige kans voor beginners om hun vaardigheden te ontwikkelen, terwijl de zwarte stunt step perfect is voor de meer ervaren rijders die hun trucs naar een hoger niveau willen tillen.
Neem gerust contact op als je interesse hebt of meer informatie of foto's wilt. We hopen dat deze steps een ander kind net zoveel plezier kunnen brengen als onze kinderen ervan hebben genoten.
Zoekertjesnummer: m2099009445
Overige advertenties van arnaud soetaert
Meer van arnaud soetaert
Bekijk alle