Selectra kinderstep met 4 lichtgevende wielen – Kick step

€ 39,95
Ophalen of Verzenden
171926sinds 15 dec. '22, 14:39
Deel via
of

Kenmerken

TypeGewone step
ConditieNieuw
MerkSelectra

BeschrijvingBen je op zoek naar een stoere cadeau voor je zoon, dochter of gewoonweg iemand blij te maken. Dan ben je op het juiste adres. Met de kleurrijke en lichtgevende kinderstep van het merk Selectra heb je meteen de nieuwste speelgoed van het jaar 2023 in huis. Racend en steppend over het schoolplein, in skatepark of gewoon lekker is de straat krijgt natuurlijk niemand genoeg van. Met deze kick step maak je gegarandeerd nieuwe vrienden en het tovert binnen no-time een glimlach op ieder zijn gezicht, het is een absolute must-have. Blijf niet achter en zorg dat je erbij hoort bij deze nieuwe zomer 2023 hype!

De kinderstep van het merk Selectra is voorzien van de nieuwste opties.

LED lichtgevende wielen

De stepjes zijn voorzien van 4 PU wielen geproduceerd uit duurzaam materiaal. Zodra de wielen draaien zorg je voor een feestje overal waar je komt. De kleurrijke led verlichting tovert al snel een glimlach op de gezichten van de mensen die je tegenkomt. Ook ben je door de led verlichting goed zichtbaar als het iets donkerder wordt buiten!

Verstelbare hoogte

Om te zorgen dat iedereen tussen de 3-12 jaar de step kan gebruiken, is de roestvrije aluminium stuur verstelbaar in verschillende hoogte. Kies tussen een hoogte van 55 cm, 62,50 cm of 69,50 cm. Doordat kinderen snel groeien hebben wij de stepjes voorzien van 3 verstelbare hoogtes, Zo groeit de step gewoon mee.

Voetrempedaal voor 2 achterwielen

De stepjes hebben een ingebouwde rem bij de achterwielen. Door de rem in te houden rem je niet met 1 maar met 2 achterwielen, Hierdoor komen kinderen binnen no time tot stilstand.

Veiligheid heeft een hoge prioriteit bij Selectra!

Makkelijk in gebruik

De Selectra step is makkelijk te besturen door het stuur naar links of naar rechts te kantelen. De zachte handgrepen zorgen ervoor dat het stuur niet hard schokt. Omdat de step slechts 2,2 kg weegt, kan hij makkelijk over stoepranden en verhogingen getild worden.

Klick and ride.

De Selectra step is makkelijk in elkaar te zetten. Je hoeft alleen het stuur in de treeplank te klikken en de bout vast te maken met de meegeleverde inbussleutel en de step is klaar voor gebruik. Zo kunnen de kinderen binnen No time de step gebruiken en wordt het doornemen van ingewikkelde handleidingen overbodig.

Verpakkingsinhoud

  • Selectra Kinderstep
  • Handleiding Nederlands
  • inbussleutel

Specificaties

Merk: Selectra
Materiaal: Aluminium, PU
Kleur: Roze, Blauw, Baby blauw, groen, Paars, Zwart, Geen , Graffiti Hop en White down
Hoogte: 55 cm, 62,50 cm of 69,50 cm
Afmeting voorwielen: 125 x 24 mm
Afmeting achterwiel: 100 x 24 mm
Gewicht: 2,2 kg
Min. lengte: 90 cm
Max gewicht: 50 kg
Aantal wielen: 4
Inclusief voetrem: ja
Leeftijd: Geschikt voor kinderen van 3 - 12 jaar
Zoekertjesnummer: a114187528