midleton very rare 2021

€ 425,00
Ophalen of Verzenden
3253sinds 17 mar. '22, 18:30
Deel via
of

Kenmerken

ConditieNieuw
Jaar2021
EigenschappenVol

Beschrijving

De "2021" -editie is de 38e aflevering en de "eerste release onder Kevin O'Gorman", benoemd tot Master Distiller van de Midleton Distillery in 2020. Voor de lange termijn een prima investering.

Graag Bieden een eventueel ruil voorstel kan ook. Ik zoek de Macallan fine en smooth cacao travel edition n.b.met groen etiket/label en of Hibiki japanese blossom of bowmore 22 jaar aston martin of een ander voorstel staat vrij natuurlijk kan ik eens kijken of ik het wat vind. ;)

Ophalen nabij Arnhem Nederland of Thuis brengen tegen benzine kosten. Versturen is op eigen risico..

Neem ook eens een kijkje bij mijn andere advertenties misschien zit er nog wat anders tussen.

Kevin O'Gorman:

“Het is een grote eer om bewaarder te worden van deze buitengewone Ierse whiskeyfamilie en om mijn handtekening op onze vintage 2021 te laten sieren. De reis naar het lanceren van deze vintage begon bijna 40 jaar geleden. Het werk van mijn voorgangers voortzetten was zowel een ontmoedigend als buitengewoon plezierig proces dat me in staat stelde om enkele van onze zeldzaamste vaten te verkennen en een uitzonderlijke blend te creëren die naadloos binnen de familie past. "

“Ik ben er bijzonder trots op dat ik het distillaat heb kunnen opnemen dat werd vastgelegd in 1984, het jaar waarin de collectie voor het eerst werd bedacht door Master Distiller Emeritus Barry Crockett, van wie ik zoveel heb geleerd. Voor mij voegt deze vintage een nieuwe dimensie en elegantie toe aan de stijl en kwaliteit waar het assortiment om bekend staat. Ik kon geen betere manier vragen om mijn hoofdstuk als Irish Distillers 'Master Distiller te beginnen. "
Zoekertjesnummer: m1821284524