Tuinkast in verschillende kleuren | Zelfbouwcontainer.

€ 1.549,00
1282sinds 5 mar. '24, 14:36
Deel via
of

Kenmerken

TypeSchuur
ConditieNieuw
MateriaalMetaal

Beschrijving

Tuinkast

Bent u op zoek naar een tuinkast?

Dan is het demontabele tuinkast van Zelfbouwcontainer iets voor u. Een Zelfbouwcontainer is demontabel, wat inhoudt dat de container in een pakket wordt geleverd. Hier door zijn de demontabele tuinhuizen ook makkelijk te plaatsen op moeilijk bereikbare plekken.

Daarnaast kan het tuinkast gemakkelijk worden verplaatst met een heftruck of kraan doordat de container beschikt over hijsogen aan de bovenkant en heftruckkokers aan de onderkant.

Een Zelfbouwcontainer is beschikbaar in alle onderstaande maten. Demontabele tuinkasten zijn verkrijgbaar met enkele en dubbele deuren aan beide zijdes van de container.De containers zijn verkrijgbaar in verschillende maten:

Doordat de container op maat te maken is, is deze ook ideaal voor het gebruik van tuinhuis. De mogelijkheid van alle RAL-kleuren geven een stijlvolle sfeer aan de tuin.


Andere afmetingen nodig?


Wanneer u een grotere maat nodig heeft dan is dit mogelijk. De containers kunnen aan elkaar gelinkt worden door middel van zogenaamde linking kits. Dit zorgt voor een eindeloos veel mogelijkheden.

Zelfbouwcontainer levert demontabele containers door heel Europa en heeft een laagste prijsgarantie op het merk van de container.

De voordelen van Zelfbouwcontainer:

• Altijd de laagste prijs garantie bij Zelfbouwcontainer

• Eenvoudige montage van de container zonder gebruik van zwaar gereedschap

• Je kunt onze klantenservice altijd bereiken met vragen en opmerkingen

• Uit voorraad leverbaar door heel België

• Snelle levertijden

• Regelmatig interessante aanbiedingen

Heb je interesse in een tuinkast of heb je nog vragen over het product? Neem dan contact met ons op! Bel naar 078-482603, stuur een mail naar info@zelfbouwcontainer.be of vul het contactformulier in. Wij helpen je graag in de zoektocht naar jouw container!

Zoekertjesnummer: a137455428