Home

Tuin en Terras Tuinhuizen 1.021 resultaten

Ontvang meldingen van nieuwe zoekresultaten

Jouw filters:
Sorteer op

Informatie

Tuinhuis kopen? De ideale oplossing voor extra bergruimte

Weet je ook niet meer waar je je grasmaaier, tuinstoelen en gereedschap moet opbergen? Dan is een tuinhuis de perfecte oplossing. Als je geen garage hebt, staat je fiets hier ook veilig. Een tuinhuis is trouwens niet alleen praktisch: dankzij de grote keuze aan stijlen vind je er zeker eentje dat bij de uitstraling van je woning past. Ga je voor klassiek of modern? Een hellend dak of een plat dak? Klein en fijn of groot genoeg voor ál je spullen? Maak je keuze en koop zo de perfecte toevoeging aan jouw tuin.

Een houten tuinhuis of liever een metalen model?

Als je aan een tuinhuis denkt, beeld je je vast een klassiek, houten model in met een landelijke look. Tegenwoordig zijn er echter heel wat variaties op de markt. Zo kun je bijvoorbeeld een metalen tuinhuis kopen, dat een pak minder onderhoud vereist. Je hebt hierbij meestal de keuze tussen aluminium en staal. Bovendien zijn ze vaak beschikbaar in een groot aantal kleuren. Heb je meerdere fietsen of wil je ook je brommer beschutten tegen de regen? Dan kies je best een tuinhuis met overkapping. Ontdek de mogelijkheden en kies een tuinhuis dat naadloos bij je behoeften aansluit.

Hoeveel kost een tuinhuis ongeveer?

De prijs van een tuinhuis varieert naargelang de grootte, de gebruikte materialen en de staat. Op 2dehands.be vind je al een tuinhuis vanaf zo'n 200 euro.

Waar kan ik een tuinhuis kopen?

In tuincentra, doe-het-zelfzaken en bepaalde webshops vind je een ruim assortiment aan tuinhuizen. Of je kan er op 2dehands.be goedkoop een op de kop tikken.

Wat is beter: een houten tuinhuis of een metalen tuinhuis?

Een houten tuinhuis is mooier en sfeervoller maar vraagt meer onderhoud. Een metalen tuinhuis is dan weer gemakkelijker te onderhouden en monteren, maar is ook minder gezellig en warmte-isolerend.

Wat heb je allemaal nodig om een blokhut te bouwen?

Behalve houten balken heb je ook heel wat gereedschap nodig. Van handgereedschap als een hamer en een beitel tot een boormachine en een handcirkelzaag.

Is een tuinhuis met overkapping duurder dan een gewoon tuinhuis?

Nee, het prijsverschil is miniem. De prijs van een tuinhuis hangt meer af van de grootte, de gebruikte materialen en de afwerking.