Tuinkamer kopen? Complete overkapping, serre van aluminium.

€ 896,00
Ophalen of Verzenden
36240384sinds 30 jan. '19, 10:32
Deel via
of

Beschrijving

Creëer een complete tuinkamer aan uw woning met de uitbreidbare terrasoverkappingen van Tuinmaximaal. Met een overkapping voorzien van glazen schuifwanden, automatische zonwering en LED verlichting heeft u een sfeervolle veranda waardoor u het hele jaar door van uw tuin geniet. U kunt uw tuinkamer geheel naar wens samenstellen in de webshop van Tuinmaximaal.


Polycarbonaat dak

Een overkapping van 5.06 x 3 m heeft u al voor € 1.369,-.

Een overkapping van 6.06 x 3 m heeft u al voor € 1.534,-.


Glazen dak

Een overkapping van 5.06 x 3 m heeft u al vanaf € 1.998,-.

Een overkapping van 6.06 x 3 m heeft u al vanaf € 2.286,-.Terrasoverkapping

Bij Tuinmaximaal kunt u uw overkapping gemakkelijk zelf samenstellen in de webshop. Kies zelf de gewenste kleur, stijl, bepaal de gewenste afmetingen en selecteer het daktype. Als daktype heeft u de keus uit helder glas, melkglas en drie typen polycarbonaat. Alle dakplaten hebben een standaard plaatbreedte van 980mm.


Breid uw overkapping stap voor stap uit met:

Glazen schuifwanden
Glazen schuifwanden van Tuinmaximaal zijn verkrijgbaar van een 1 rail t/m 6 railsysteem en zijn altijd in te korten. U heeft de keuze uit diverse hoogtematen variërend van 2000 mm t/m 2700 mm. Elke hoogtemaat heeft een speling van +/- 20 mm, waardoor er altijd een maat bij uw constructie past. Glazen schuifwanden zijn eenvoudig uit te breiden met diverse accessoires, zoals deurgrepen, tochtstrippen, sierstrippen en U-profielen.

Zonwering
De automatische zonwering van Tuinmaximaal heeft een uniek zonweringsdoek vervaardigd uit kunststof en aluminium draden. Hierdoor reflecteert het doek 73% van het zichtbare licht en maar liefst 89% van de warmtestraling in tegenstelling tot (gebruikelijke) canvas zonweringsdoeken. U bedient de zonweringsstroken zowel individueel als gezamenlijk met de meegeleverde afstandsbediening.

LED verlichting
Sfeervolle verlichting in uw tuinkamer creëert u met dimbare LED lampen. Eén set LED verlichting bevat 6 lampjes en een afstandsbediening waarmee u de sterkte van het licht naar wens aanpast.

Levering en montage
Monteer uw tuinkamer gemakkelijk en snel zelf. Bij Tuinmaximaal ervaart u de volgende voordelen:
  • Eenvoudig te monteren bouwpakketten met meegeleverde stap-voor-stap montagehandleidingen;
  • Gratis bezorging in heel België.


Tijd besparen met afhalen en start uw project zo snel mogelijk!
Wilt u zo snel mogelijk beginnen met de montage van uw tuinkamer? Haal uw order dan af bij het magazijn van Tuinmaximaal! Het magazijn in Eindhoven is 7 dagen per week geopend van 09:00 uur tot 18:00 uur.


Over Tuinmaximaal
Bij Tuinmaximaal vinden we dat iedereen elk seizoen maximaal moet kunnen genieten van zijn tuin. Daarom bieden wij een ruime keuze aan tuinkamers, overkappingen, zonwering, glazen schuifwanden en accessoires tegen zeer voordelige prijzen. Doordat alle schakels in de keten worden overgeslagen, kan Tuinmaximaal een optimale prijs-kwaliteitverhouding bieden.

Wilt u meer weten over Tuinmaximaal? Ga dan naar www.tuinmaximaal.be of bezoek onze showroom in Eindhoven. Wij zijn 365 dagen per jaar geopend en informeren u graag onder het genot van een kopje koffie.

Genoemde prijzen zijn inclusief het op het moment van schrijven geldige BTW percentage van 21% en onder voorbehoud van wijzigingen hier in.

Wij verkopen ook: tuinkamers, terrasoverkappingen, tuinoverkappingen, serres, pergola's, veranda's, onderzonwering, overkapping zonwering, pergola zonwering, serre zonwering, glazen schuifwanden, schuifpuien, LED verlichting, en meer.
Zoekertjesnummer: a24393556