Compostbak | Hozelock | 100 liter (2-in-1, Zwart)

€ 109,95
Verzenden
Verzenden voor € 3,95
170sinds 27 feb. '24, 07:12
Deel via
of

Beschrijving

Unieke compost ton - Deze composteerbak is dé snelle, geurloze en milieuvriendelijke oplossing voor jouw tuin- en keukenafval. Transformeer 100 liter afval in compost en voedzame compostvloeistof in slechts 2 maanden, zonder gedoe met ongedierte of vieze geuren. Met handige instructies en een Click&Spray tank voor het bemesten van je planten.
Compostvat met versnelt tuimelsysteemOp zoek naar een manier om je huis- en tuinafval te composteren? De Hozelock EasyMix 2-in-1 Tuincomposter produceert in slecht 6 tot 8 weken compost voor gebruik in je eigen tuin. Met een indrukwekkende inhoud van 100 liter, transformeert deze milieuvriendelijke oplossing jouw organisch afval in hoogwaardige compost en voedzame compostvloeistof, en dat zonder extra kosten. Dankzij het luchtdichte ontwerp van de compostbak heb je geen last van ongewenste geuren en ongedierte. Het gebruiksvriendelijke kantelsysteem en het soepele rolsysteem zorgen voor moeiteloos draaien van de compostbak, wat het composteerproces versnelt. Het speciale opvangsysteem onder de trommel verzamelt kostbare compostvloeistof, die je direct kunt gebruiken om je planten te bemesten door simpelweg een tuinslang aan te sluiten. Op deze manier voorzie je je planten van alle nodige voedingsstoffen. Met het brede en afsluitbare luik van de trommel kun je eenvoudig compost uitnemen en de compostbak gemakkelijk bedienen.
Hoe moet je composteren?Voor het beste resultaat is het belangrijk dat je de stappen tot het maken van compost goed volgt. De labels op het luik geven aan welk type afval in de trommel kan worden gedaan en hoe je de composter moet bedienen. Om de beste resultaten te behalen, is het belangrijk om een mix te maken van 40% "nat afval", dit zijn groene stikstofrijke materialen zoals eierschalen, droge bladeren en keukenrolvellen, en 60% "droog afval", de bruine koolstofrijke materialen zoals koffie, thee en verwelkte bloemen. Mix het huishoudelijke afval 1 à 2 keer per week. Nadat het composteerproces helemaal is afgerond, verwijder je de trommel van de basis en rol je deze naar de plek waar je de compost gelijkmatig over de tuin kunt verspreiden. Onder de bak zit ook een tank die het compostvloeistof opvangt waarop je de tuinslang kunt aansluiten om zo je planten te bemesten.

Eigenschappen:
  • Hozelock Compostbak
  • Composteren en bemesten in één
  • 3x sneller dan andere composters
  • Soepel rolsysteem
  • Opvangreservoir voor voedingsrijke lekvloeistof
  • Afsluitbaar luik van 27.5 centimeter
  • Inhoud container: 100 liter
  • Effectieve vulinhoud: 75 liter
  • Kleur: zwartOnze voordelen:
- Op werkdagen voor 23:59 uur besteld, morgen in huis
- Nergens goedkoper
- Reuze assortiment
- Niet goed, geld terug
- Afhalen op afspraak mogelijk
Zoekertjesnummer: a137312820