Kokos bodembedekker Deco uitstraling. Nu hoge kortingen

Zie omschrijving
Verzenden
Verzenden voor € 4,95
10006127sinds 8 apr. '23, 15:08
Deel via
of

Kenmerken

TypeOverige typen

Beschrijving

Kokos bodembedekker


Hoe maak ik de blokken kokos gebruiksklaar?


Dat is heel eenvoudig! Het kokos zit op blokken geperst en is nog onbewerkt. Het kokos blok moet 10 minuten in een waterbad, helemaal onder water. De kokos en de vezels zuigen zich dan vol met water en daarna kunt u het eenvoudig uitstrooien. Vaak word dit gedaan in een (regen)ton, kruiwagen, grote emmer of ander voorwerp waar water in kan.


Voordelen Kokos bodembedekker:

  • Verteerd minimaal
  • Mooie structuur
  • De kokos is zacht en daarom kan je er met je blote voeten overheen lopen.
  • Voordelig in de aanschaf
  • Door de fijne structuur blijft de bodem veel langer vochtig. Hoe dik moet de kokos uitgestrooid worden?Wij geven aan dat u per blok van 4,5 - 5KG ongeveer voldoende heeft voor 2M². U heeft dan ongeveer een laag van 2 a 3 cm dik aan kokos bodembedekker. Om de bodem te bedekken is dit voldoende en kunt u er ook nog redelijk makkelijk overheen lopen. Boomschors moet een stuk dikker uitgestrooid worden omdat dat veel sneller verteerd. Kokos bodembedekker geeft een mooiere uitstraling, verteerd veel minder en is een stuk voordeliger.


Kenmerken:

* 1 Blok is goed voor +/- 2M²
* Prima mengverhouding kokos
* Werkt tegen onkruidgroei
* Werkt schokdempend, voelt zacht aan
* Langere levensduur dan boomschors
* Blokken zijn 30 x 30 en 10 cm dik.


Waar te gebruiken:* Borders, geeft een fraaie uitstraling
* Tuin, tegen onkruidgroei
* Onder speeltoestellen, Voelt zacht aan en werkt schokdempend
* Recreatie, voor aanleg paden
* Uiteraard diverse andere locaties zeer geschikt


Aan wie verkopen we de kokos:

* Overheid
* Hoveniers
* Recreatie
* Particulieren
* Landschapsarchitecten


Extra algemene informatie:


Kokos is te gebruiken als bodembedekker voor in de tuin, borders en recreatie. Kokos heeft een langere levensduur dan houtsnippers en het staat ook een stuk fraaier. Waar u kokos snippers strooit zult u ook merken dat u minder last hebt van onkruidgroei. De kokos snippers is een restproduct van de kokosnoot en is daarom ook 100 procent natuurlijk.


Het uiterlijk van kokos is anders dan dat van boomschors. Het zijn meestal iets kleinere stukjes. Bovendien kenmerkt het zich door de karakteristieke draden van de kokosbast. De materialen zijn beide donkerbruin en je tuin krijgt een natuurlijke uitstraling. Hoewel kokos iets roder is dan boomschors. Kokosnoten komen alleen in tropische gebieden voor. Dat zie je terug aan het uiterlijk van kokosbast. Je tuin krijgt een exotisch tintje. Welk uiterlijk jij het mooist vindt, bepaal je natuurlijk helemaal zelf. Het voelt ook een stuk zachter aan, ofwel het heeft een dempende werking. De Kokos bodembedekker word dan ook veelvuldig gebruikt onder speeltoestellen.

Zoekertjesnummer: a122855178