Marshall 2554 Silver Jubilee Combo from 1987

€ 1.950,00
4325sinds 9 nov. '23, 08:03
Deel via
of

Kenmerken

ConditieGebruikt
SoortGitaar
Wattage50 tot 100 watt

Beschrijving

Te koop is een iconisch stukje rockgeschiedenis: een Marshall 2554 Silver Jubilee combo uit 1987. Deze uitzonderlijke versterker werd geïntroduceerd als onderdeel van het 25-jarig jubileum van Marshall en heeft sindsdien de kern gevormd van vele onvergetelijke optredens.

De 2554 Silver Jubilee combo is een 2-kanaals, volledig buizen, 50 watt comboversterker met een 12-inch Celestion G12 Vintage luidspreker die dat klassieke, rijke, warme Marshall-geluid levert. Het is hetzelfde model dat werd gebruikt door legendarische artiesten als Slash of Guns N' Roses tijdens de opname van hun baanbrekende album "Appetite for Destruction", en John Frusciante van de Red Hot Chili Peppers.

De versterker is binnen uitstekende staat en heeft nog steeds de originele componenten. Het biedt een scala aan klankmogelijkheden, van zuivere, heldere tonen tot het iconische knapperige rockgeluid waar Marshall bekend om staat. Met zijn prachtige zilveren Tolex cover en chromen paneel is deze versterker een echte eyecatcher op elk podium.

Of je nu een verzamelaar, een professionele muzikant of een amateur bent die op zoek is naar een high-end versterker is deze Marshall 2554 Silver Jubilee-combo een fantastische keuze. Het is niet zomaar een versterker, het is een stukje muziekgeschiedenis. Mis de kans niet om deze legendarische versterker te bezitten en te bespelen!
(Photos up to date)
Zoekertjesnummer: m2044217800
Overige advertenties van Frans
Meer van Frans