Matras

Op aanvraag
Ophalen of Verzenden
3321sinds 26 jun. '20, 11:39
Deel via
of

Kenmerken

ConditieNieuw
TypeMatras

Beschrijving

Meerdere maten beschikbaar 160x200x17, 80x200x17.90x190x17, 140x190x17 en 140x200x17 .
Al onze teams zijn trots en presenteren met trots de matras BIO NATURA 100% NATURAL LATEX , een nieuwe creatie van Alfred & amp; Bedrijf profiteerde van de feedback van onze vele klanten en ontwikkeld in samenwerking met een grote matrasfabrikant.

Waarom kiezen voor een matras van natuurlijke latex 160x200 100% van plantaardige oorsprong?

Allereerst vanwege het
optimale comfort en de garantie van een onvergelijkbare slaap !
Dankzij zijn kwaliteiten Natuurlijke elasticiteit en flexibiliteit, het plantaardige latexschuim past zich onmiddellijk aan de morfologie van uw lichaam aan en biedt u perfecte ondersteuning. De 7 gedifferentieerde comfortzones versterken deze kenmerken verder, waardoor een ideale positie van de wervelkolom en volledige spierontspanning mogelijk wordt. Geen pijnlijke ruggen meer in de ochtend! U profiteert van een zachte ontvangst en een progressief comfort van de latex die zich aanpast aan de druk die wordt uitgeoefend door uw gewicht. Hoe hoger de druk op het lichaam, hoe steviger de matras!
Bovendien zorgt de open celstructuur voor permanente ventilatie, wat de afvoer van transpiratievocht vergemakkelijkt.

Overige Aan de andere kant heeft latexmelk echte natuurlijke antibacteriële en schimmelwerende eigenschappen. De bewezen resistentie van latexschuim tegen schimmels, bacteriën en
mijten maakt het een natuurlijk hypoallergeen product.

Merk ook op dat de matras in natuurlijke latex 160x200 biedt de garantie van een fabricage
goedkoper in energie en minder vervuilend , voor een eindproduct zonder chemische emissie .
Pas op voor de benamingen! De zogenaamde "natuurlijke" latex kan tot 15% synthetische latex bevatten. De eenvoudige uitdrukking 100% latex komt ondertussen overeen met synthetische latex uit de petrochemische industrie. De latexmatrassen van Alfred & amp; Het bedrijf wordt
uitsluitend geproduceerd met plantaardige latex "Mayan Green" van door Rainforest Alliance gecertificeerde plantages. Er wordt geen kunstmatig verdichtingsmateriaal of synthetische latex gebruikt om 100% te profiteren van het natuurlijke comfort en de milieu-eigenschappen van plantlatex.

Ten slotte behoudt de 160x200 natuurlijke latexmatras zijn elasticiteit jarenlang zonder enige wijziging. Het is daarom
een duurzaam product dat u jarenlang zult bewaren zonder de noodzaak te voelen om het te veranderen!

Het hart van de BIO NATURA-matras is duidelijk de ziel. 15 cm dik, alleen gemaakt van latex van plantaardige oorsprong,
zonder toevoegingen of synthetische latex . De gebruikte latex komt uit bossen met het label Rainforest Alliance. Met een dichtheid van 80 kg / m3 en met 7 verschillende ondersteuningszones biedt deze kern stevige ondersteuning en een zacht welkom, evenals een grote duurzaamheid.
> De
bamboe tijk (65% katoen, 35% viscose van bamboe) profiteert van de van nature antibacteriële en schimmelwerende eigenschappen van bamboe, evenals een anti-mijtbehandeling Greenfirst® met essentiële oliën van citroen, lavendel en eucalyptus, goedgekeurd door het Oekotex standard 100 label en gegarandeerd zonder chemisch actief principe.

De zomerzijde heeft een vulling
600 g / m² watten voor comfort en efficiënte ventilatie, de winterzijde is gevuld met 700 g / m² bio-wol voor thermoregulatie en afvoer van vocht. < br />
Deze matras van natuurlijke latex heeft een garantie van 5 jaar.
Zoekertjesnummer: m1568800331