Mr. Winston Vintage Tafellamp

€ 51,97
Verzenden
940sinds 4 mei. '21, 15:37
Deel via
of

Beschrijving

De Mister Winston Vintage Tafellamp is een eigenwijze vintage lamp, die aan elk interieur een eigen draai geeft. Deze tafellamp is handgemaakt en heeft daardoor een ambachtelijke uitstraling.

Het pure en unieke karakter van de houten voet zorgen samen met de originele fitting, het strijkijzersnoer en een mooie gloeilamp voor een verbluffend effect.

Deze vintage tafellamp is een ontwerp van het Lamphuis. Dit is een merk dat bekend staat om zijn kwaliteit. De producten van Het Lamphuis zijn geheel gebaseerd op Hollands design en worden in Nederland gemaakt.

De Mister Winston Vintage Tafellamp wordt inclusief trekontlaster en 1,5m Strijkijzersnoer Zwart Rond geleverd. Ook krijgt u er een zwarte bakeliet stekker en een zwarte aan/uit schakelaar bij.

Variatie in kleur is mogelijk. Voor advies en een passende offerte kunt u contact met ons opnemen: verkoop@goodstore.nl.

Let op: de lichtbron is niet inbegrepen. Zo kunt u de lichtbron, die het beste bij uw stijl en interieur past, zelf uitzoeken. Op die manier drukt u een extra stempel op de uniekheid van uw lamp.

Doordat het product geheel met de hand in elkaar wordt gezet, is de snelle levertijd van 48 uur helaas niet altijd haalbaar. Wij rekenen op uw begrip en medewerking.

Heeft u uw tafellamp sneller nodig? Neem dan contact met ons op voor de mogelijkheden.Zoekertjesnummer: a74113366