Karton VR Virtual Reality Box 3D Bril voor Smartphones

€ 13,46
Verzenden
1430sinds 6 apr. '23, 16:05
Deel via
of

Kenmerken

Productnummer (EAN)6010400100129
ConditieNieuw

Beschrijving

Virtual Reality is een nieuwe technologie met een zeer unieke ervaring. Door movement tracking kunnen de brillen zien naar waar u kijkt zodat u driedimensionaal van games en films kan genieten.

Met de Virtual Reality bril wordt u ondergedompeld in uw eigen virtuele wereld. U plaats uw smartphone in de VR bril en uw telefoon wordt omgetoverd tot een eigen 3D bioscoop met behulp van 3D apps, games en films.

Door de comfortabele hoofdband met zachte schuimranden kan u urenlang in uw eigen fantasiewereld ronddwalen. De VR Box is ideaal voor smartphones van 3.5 tot en met 6 inch en is eenvoudig te verstellen tot de ideale afstand voor uw ogen om duizeligheid te vermijden.

Deze Virtual Reality bril voorziet genoeg bewegingsvrijheid waardoor u makkelijk kan genieten van een 360 graden kijkervaring. 
  • Compatibel met 3.5" tot 6" schermgrootte
  • Zachte gezichtsband

 Specificaties
Merk: JINSERTA
Type: Virtual Reality (VR) bril
Ondersteuning 3.5 tot 6 inch smartphones (Android, iPhone, Windows, etc.)
Lens: 45mm Short Focal Length design
Maximum breedte telefoon: 83mm
Maximum lengte telefoon: 153mm
Pakket bevat: 1x JINSERTA Karton Virtual Reality Bril

Virtual Reality is een nieuwe technologie met een zeer unieke ervaring. Door movement tracking kunnen de brillen zien naar waar u kijkt zodat u driedimensionaal van games en films kan genieten.

StuffEnough.be

Bij ons kan u terecht voor al uw telefoon accessoires, onderdelen en een breed assortiment populaire gadgets aan voordelige prijzen.

Al onze producten worden strikt gecontroleerd op kwaliteit en zijn steeds geselecteerd van de beste leveranciers op de markt.

Bij Stuff Enough geloven we in een betere klantenservice, waarbij je op werkdagen binnen 48 uur geholpen wordt met elke vraag.

Stuff Enough
Hoornzeelstraat 55/1
3080 Tervuren België
(+32)476 57 85 56 - info@stuffenough.be

Zoekertjesnummer: a122626918