VR Virtual Reality 3D Bril 120° Met Bluetooth

€ 53,96
Verzenden
4235sinds 6 apr. '23, 16:05
Deel via
of

Kenmerken

Productnummer (EAN)6010406824852
ConditieNieuw

Beschrijving

Virtual Reality is een nieuwe technologie met een zeer unieke ervaring. Door movement tracking kunnen de brillen zien naar waar u kijkt zodat u driedimensionaal van games en films kan genieten.

Met de Virtual Reality koptelefoon wordt u ondergedompeld in uw eigen virtuele wereld. U plaats uw smartphone in de VR bril en uw telefoon wordt omgetoverd tot een eigen 3D bioscoop met behulp van 3D apps, games en films.

Door de comfortabele hoofdband met zachte schuimranden kan u urenlang in uw eigen fantasiewereld ronddwalen. De VR Box is ideaal voor smartphones van 5 tot en met 7 inch en is eenvoudig te verstellen tot de ideale afstand voor uw ogen om duizeligheid te vermijden.

Deze Virtual Reality bril voorziet genoeg bewegingsvrijheid waardoor u makkelijk kan genieten van een 360 graden kijkervaring. Met behulp van de HD optische lezen merkt u amper het verschil met de realiteit, u waant zichzelf een personage in uw favoriete films en videogames.

De Virtual Reality bril wordt geleverd met een Bluetooth afstandsbediending die perfect in de hand past waardoor u blindelings de functionaliteiten van de VR-bril kan gebruiken.  
  • Compatibel met iOS en Android
  • 120 graden kijkervaring
  • Zachte gezichts- en hoofdband

 Specificaties
Merk: ETVR
Type: Virtual Reality (VR) bril
Ondersteuning 5 tot 7 inch smartphones (Android, iPhone, Windows, etc.)
Lens: Asferische Optische Lens
Kijkhoek: 120 graden
Afstand: 38 - 49mm
Spatwaterdicht: Ja
Stofbestendig: Ja
Gewicht: 285g
Pakket bevat: 1x ETVR Virtual Reality Bril
1x Schoonmaakdoekje
1x Handleiding
1x Afstandsbediening

Virtual Reality is een nieuwe technologie met een zeer unieke ervaring. Door movement tracking kunnen de brillen zien naar waar u kijkt zodat u driedimensionaal van games en films kan genieten.

StuffEnough.be

Bij ons kan u terecht voor al uw telefoon accessoires, onderdelen en een breed assortiment populaire gadgets aan voordelige prijzen.

Al onze producten worden strikt gecontroleerd op kwaliteit en zijn steeds geselecteerd van de beste leveranciers op de markt.

Bij Stuff Enough geloven we in een betere klantenservice, waarbij je op werkdagen binnen 48 uur geholpen wordt met elke vraag.

Stuff Enough
Hoornzeelstraat 55/1
3080 Tervuren België
(+32)476 57 85 56 - info@stuffenough.be

Zoekertjesnummer: a122626915