Van Raam Kivo ouder kind tandem - Silent Elektro

€ 4.350,00
Ophalen of Verzenden
Verzenden voor € 100,00
2733sinds 21 sep. '22, 12:01
Deel via
of

Kenmerken

ConditieZo goed als nieuw
Aantal versnellingenMinder dan 10 versnellingen
MerkVan Raam

Beschrijving

In absolute nieuwstaat verkerende Van Raam Kivo ouder-kind tandem in de mooie metallic groene kleur met inschakelbare vrijloop voor bijrijder.

De tandem is voorzien van originele Silent Elektro ondersteuning met een uitneembare lithium-ion accu.

Prijs nu €4350,- inclusief 12 maanden garantie.
(Nieuwprijs €7645,00)

Gemonteerde opties:

• Rugsteun
• Rugsteun riem
• Antilek banden

De Kivo is een kind ouder tandem voor een volwassen persoon die achter zit en een kind dat voor zit. Het kind heeft hiermee een goed zicht op de omgeving. De bestuurder heeft van achter altijd goed zicht op het kind. De Kivo tandem heeft een lage instap en is daardoor makkelijk in gebruik.

Standaard heeft de Kivo 8 versnellingen en een schakelbare vrijloop. Via deze schakelbare vrijloop kun je bepalen of en hoe de bijrijder meefietst. Je kunt zelf bepalen hoe je samen fietst, zo kun je met dubbele vrijloop onafhankelijk van elkaar trappen. Met de vrijloopnaaf kan de hoofdbestuurder de manier van meefietsen van de bijrijder instellen.

Bij besturing aan de achterzijde, heeft de vrijloopnaaf drie standen:
• De pedalen van de bijrijder bewegen mee met de pedalen van de hoofdbestuurder. De bijrijder moet meefietsen.
• De pedalen van de bijrijder bewegen onafhankelijk van de pedalen van de hoofdbestuurder. De pedalen draaien vrij en de bijrijder kan niet meefietsen.
• In deze stand bewegen de pedalen van de bijrijder onafhankelijk van de pedalen van de hoofdbestuurder. De bijrijder kan meefietsen.

Deze tandem kunt u bekijken en uitproberen in onze showroom van MSC Mierlo Mobiliteits Centrum Mierlo uw partner in Mobiliteit.

Zie ook mijn andere advertenties.

MSC Mierlo
Dorpsstraat 81
5731JG Mierlo
Tel nr: 0492-781319 / 0623646344
Email: info@mscmierlo.nl

Bij MSC Mierlo kunt u terecht voor de volgende middelen brommobiel, scootmobiel, driewielfiets, duo fiets, tandem, 3 wiel tandem, lage instap fiets, rolstoelfiets, diverse rolstoelen, rollator, douchebrancard, douchestoel, toiletstoel, toiletlift, tillift, pendel rolstoelscooter, trippelstoel, handbike.

MSC Mierlo is o.a.dealer van: Van Raam, Huka, PF Mobility, Ligier,
Tante Paula Step, Briski, PGO, Van Os Medical.
Zoekertjesnummer: m1888409156