Toiletcontainer | Werftoilet kopen! Makkelijk schoonmaken!

Op aanvraag
2312sinds 22 jan. '21, 16:06
Deel via
of

Kenmerken

ConditieNieuw

Beschrijving

De toiletcontainer van Modulaire Unit is de ideale oplossing wanneer u weinig ruimte beschikbaar heeft en in grote nood bent van extra sanitaire voorzieningen. Onze toiletcontainers komen in verschillende afmetingen en kunnen op vele manieren uitgerust worden! Zo hebben wij een mobiel sanitair met 1 of 2 toiletten, maar ook grotere sanitaire units, uitgerust met toiletten, urinoirs, wastafels en meer!

Zo kunt u camping toiletten creëren door een mannen en vrouwengedeelte gescheiden te houden. Ook bieden wij de optie om de toilet unit te voorzien van accessoires zoals een wastafel voor 4 personen, een invalide toilet of een douche. Alles kan!

Hiernaast zijn al onze units, klein en groot, voorzien van isolatie, elektra en licht! De ideale oplossing voor hoge nood!

Wij hebben momenteel nog een aantal sanitaire units op voorraad staan. Deze kunnen snel geleverd worden. Neem vandaag nog contact met ons op of bestel een sanitair unit via onze website!

De Sanitaire Units komen in verschillende afmetingen:

- 2,98 x 2,43

- 4,88 x 2,43

- 6,05 x 2,43

- 7,33 x 2,43

- 9,12 x 2,43

Hiernaast kunnen de units aan elkaar gekoppeld worden om zo een grotere sanitaire ruimte te creëren.

De units kunnen uitgerust worden met:

- Toiletten

- Urinoirs

- Douches

- Wastafels & andere accessoires

Het is ook mogelijk om de unit een invalide sanitaire ruimte te maken.

Voor meer informatie kunt u een offerte-aanvraag plaatsen via onze website: https://www.modulaireunit.nl/product-categorie/sanitaire-units/of kunt u ons een bericht sturen via info@modulaireunit.nl.Ook zijn wij bereikbaar via 085 - 06 855 89. Wees snel en neem vandaag nog contact met ons op!


Zoekertjesnummer: a70982496