OP=OP Mobiele badkamer met snelle levering! Met elektra!

Op aanvraag
8305sinds 14 jan. '21, 09:14
Deel via
of

Kenmerken

ConditieNieuw

Beschrijving


Bent u op zoek naar een mobiele ruimte met toiletten, douches of andere sanitaire uitrusting? Dan zijn de sanitaire units van Modulaire Unit, precies wat u zoekt. Onze mobiele cabines komen in vele verschillende afmetingen en samenstellingen. Hiernaast zijn ze makkelijk schoon te maken en kunnen ze uitgerust worden met toiletten, urinoirs, douches en andere accessoires. De inrichting is volledig aan u en de mogelijkheden zijn hierin eindeloos.

Het maakt niet uit of u op zoek bent naar een douchecabine, mobiele toiletten voor een bouwplaats of een volledige sanitaire ruimte voor opeen camping. Dit is allemaal mogelijk met onze sanitaire units.

 

Wij hebben momenteel nog een aantal sanitaire units op voorraad staan. Deze kunnen snel geleverd worden. Neem vandaag nog contact met ons op of bestel een sanitair unit via onze website!

 

De Sanitaire Units komen in verschillende afmetingen:

- 2,98 x 2,43

- 4,88 x 2,43

- 6,05 x 2,43

- 7,33 x 2,43

- 9,12 x 2,43

Hiernaast kunnen de units aan elkaar gekoppeld worden om zo een grotere sanitaire ruimte te creëren.

 

De units kunnen uitgerust worden met:

- Toiletten

- Urinoirs

- Douches

- Wastafels & andere accessoires

Het is ook mogelijk om de unit een invalide sanitaire ruimte te maken.

 

Voor meer informatie kunt u een offerte-aanvraag plaatsen via onze website: https://modulaireunits.be/sectoren/sanitair/ of kunt u ons een bericht sturen via info@modulaireunit.be.Ook zijn wij bereikbaar via 078 - 48 56 30. Wees snel en neem vandaag nog contact met ons op!Zoekertjesnummer: a70741910