Cabere G35 Ontstopper – Ontstoppingsveer 8 mm Ø X 15 m

€ 269,00
Ophalen of Verzenden
Verzenden voor € 5,45
991sinds 3 mar. '24, 23:39
Deel via
of

Kenmerken

ConditieGebruikt

Beschrijving

Professionele ontstoppingsveer met spiraalmagazijn, inclusief boorkop met kunststof trommel en slinger.

Een handig apparaat voor het reinigen van afvoeren tot 75 mm Ø. De gepatenteerde boorkop vergrendelt de ontstoppingsveer met een kwartslag. De onverwoestbare trommel is gemaakt van slagvaste, onbreekbare kunststof. Dit model, G35, wordt geleverd met verwijderbare handslinger.

Doe-het-zelf pijpreiniger voor sifons en buizen tot 75 mm Ø.

Dit model, model G35, kan met de hand worden bediend, maar kan ook worden aangedreven door een in de handel te verkrijgen boormachine of accuschroevendraaier.

De kabel meet 8 mm in doormeter, 15 m in lengte.

Bij deze pijpenreiniger wordt de reinigingskabel met de hand ingebracht. De benodigde lengte wordt uit de trommel in de buis geschoven en met een kwartslag van de spanner vergrendeld, daarna aangedreven door een handslinger of via de adapter met een boor of accuschroevendraaier. Men werkt steeds direct bij de leidingingang - snel, effectief en proper.

De ontstoppingsveer wordt geleverd met 3 standaard koppen. Een boorkop voor zachte verstoppingen, die tevens kan gebruikt worden als terughaalwerktuig. Een freeskop van 25 mm om harde verstoppingen te frezen. Een snijmes, ideaal bij keukenvet verstoppingen.

3 extra koppen worden gratis bijgeleverd, een boorkop met gewricht, een boorkop met kopgewricht en ook een vederfreeskop.
Zoekertjesnummer: m2088571943