PVC Buizen en hulpstukken - SN8 tegen BODEM prijzen!

Zie omschrijving
Ophalen of Verzenden
Verzenden voor € 60,00
21395158sinds 21 jan. '21, 15:22
Deel via
of

Kenmerken

Lengte4 tot 6 meter
Doorsnede80 mm of meer
ConditieNieuw
MateriaalPVC
TypeRechte buis

Beschrijving

FVR-Trading levert een uitgebreid assortiment aan hoogwaardig, nieuw PVC tegen hele scherpe prijzen! Doordat we alle spullen uit voorraad leveren profiteer je naast de lage prijs ook nog eens van snelle levering!

MOMENTEEL ZIJN ALLE PRIJZEN VAN PVC TE VINDEN OP ONZE SITE.

Door extreme marktomstandigheden wijzigen de prijzen zo vaak dat we de actuele prijs-info enkel op onze website weergeven.


Ook kleinere aantallen leverbaar, zie de website voor prijzen.


Verzendkosten naar België zijn €90,-.

Naast de buizen leveren wij de volgende hulpstukken:

Bochten, overschuifmoffen, steekmoffen, T-stukken, Y-stukken, afsluitdeksels(met of zonder draaideksel) en verlopen. Bijna alles in elke diameter leverbaar.

PVC uit Nederland met KOMO-keur:

Wij kiezen heel bewust om (ondanks onze hele scherpe prijzen) goed spul te leveren. Dus alle PVC buizen en hulpstukken zijn onder KOMO-keur geproduceerd. Daarnaast wordt al het PVC dat we verkopen geproduceerd in Nederland.

PVC buizen van SN4 of SN8?

FVR-Trading levert standaard enkel PVC buizen van druksterkte SN8. Deze druksterkteklasse wordt normaliter toegepast in de wegenbouw voor zwaar verkeer. Het prijsverschil tussen SN4 en SN8 is echter zo gering dat we er voor gekozen hebben enkel SN8 in voorraad te nemen. Zo houden we het simpel en overzichtelijk. Daarnaast weet je als klant zeker dat de kwaliteit afdoende is.

PP450 drainage

Drainage slangen die wij verkopen zijn standaard voorzien van KOMO-keur. We leveren dit uitsluitend op rollen van 50meter in diameters van 60, 80 en 100mm. Door te werken met pp-vezel is de levensduur van deze drainagebuizen minimaal 50 jaar. Zie onze advertentie van drainage voor meer info en prijzen.


Voor info of bij interesse, bel 0318-742144, mail naar info@fvr-trading.nl of bezoek de website.i.v.m. continu wijzigende prijzen lukt het ons niet altijd om de prijzen op Marktplaats up-to-date te houden. Daarom zijn de actueel geldende prijzen altijd te vinden op onze website!Zoekertjesnummer: a70911853