Privé-tatoeage - 0467 68 57 86

N.o.t.k.
5071sinds 2 feb. '24, 16:02
Deel via
of

Kenmerken

TypeOverige massages

Beschrijving

Ontdek het talent van een ervaren tattoo-artiest met vier jaar ervaring in de tattoo-business. Mijn unieke stijl en passie voor body art maken mij de perfecte keuze voor uw volgende kunstwerk. Of je nu een discrete en delicate tatoeage wilt of een gedurfde en kleurrijke creatie, ik ben hier om je een uitzonderlijke tattoo-ervaring te bieden.
Voor informatie en offertes kunt u gerust contact met mij opnemen. Stuur je foto's of ontwerpideeën via WhatsApp, dan begeleid ik je door het creatieproces. Houd er rekening mee dat er een bescheiden vergoeding van € 15 vereist is om uw slot te reserveren, zodat u persoonlijke aandacht kunt garanderen. Consultaties zijn uitsluitend op afspraak en bieden een persoonlijke tattoo-ervaring. Boek nu om je artistieke reis te beginnen!

Waleson 0467 68 54 86 - Whatsapp FR of PT
Privéruimte in Sint-Agatha-Berchem 1082 - geen studio

Bem-vindo oa de artistieke wereld van tatoeëren! Met 4 jaar ervaring zijn we in staat geweest om unieke en betekenisvolle ontwerpen te creëren. Voor informatie en arrangementen kunt u contact met ons opnemen. Als je meer foto's of ideeën wilt over wat je met WhatsApp kunt doen, kun je ze naar het videoproces verwijzen. Houd er rekening mee dat er planningskosten van € 15 in rekening worden gebracht om uw tijd te garanderen, in verhouding tot een gepersonaliseerde kennisgeving. Onze verwachtingen zijn uitsluitend gebaseerd op de tijd van het jaar en bieden een unieke tattoo-ervaring. Reserveer nu om uw artistieke dag te starten!
Zoekertjesnummer: m2076498066
Overige advertenties van Waleson tattoo
Meer van Waleson tattoo