Tools voor de nieuwe tijd - 46 kaarten - Christina Von Drei

€ 26,50
Verzenden
260sinds 30 aug. '23, 21:08
Deel via
of

Kenmerken

ConditieNieuw

Beschrijving

Tools voor de nieuwe tijd - Christina Von Dreien - 46 kaarten voor visioenen over vrede, liefde en bewustzijn - Met begeleidend boek van Levin Jeffrey Lamb


Tools voor de nieuwe tijd - Christina Von Dreien

46 kaarten voor visioenen over vrede, liefde en bewustzijn - Met begeleidend boek van Levin Jeffrey Lamb

Laten we samen een prachtige nieuwe werkelijkheid scheppen, voorbij angst en rivaliteit, vol van liefde, bewustzijn en vrede.


Tools voor de nieuwe tijd is bedoeld als ondersteuning bij het je verbinden met je scheppingskracht, om je aan je multidimensionale oorsprong te herinneren en je bewust te maken van je ware grootsheid en alle vermogens die je bezit.

Waar het om gaat is dat we ons onze ware scheppingskracht herinneren, zelf verantwoordelijkheid nemen en nieuwe werelden en werkelijkheden scheppen voor het welzijn van alle wezens. Elke kaart is met liefde en waarheid gemaakt.

We leven in een ongelooflijk boeiende tijd waarin processen sneller, directer en ook gemakkelijker kunnen verlopen. Als collectief staan we op het punt om nieuwe stappen te zetten, om nieuwe bewustzijnsniveaus en dimensies te integreren. Deze tools vormen een brug waarmee je met het grootste gemak je nieuwe zijnstoestand kunt bereiken.

De kaarten zijn bewuste, liefdevolle en bezielde materie. Ze kunnen jou op jouw unieke pad ondersteunen. Je zult een trouwe vriend of vriendin in de kaarten vinden.

Laten we elkaar naar nieuwe, hogere niveaus tillen en deze ervaren. Daarvoor is het nu de tijd!


Nederlands | 9789460152207 | 46 kaarten + manual
Zoekertjesnummer: a129761405