Home

Boeken 477.067 resultaten

Ontvang meldingen van nieuwe zoekresultaten

Jouw filters:
Sorteer op

Waar vind ik tweedehands kinderboeken?

Kinderboeken zijn heel populair. Als je graag boeken koopt voor je (klein)kinderen is het zeker een goed idee om eens te kijken tussen de duizenden zoekertjes op 2dehands. Je vindt er losse kinderboeken of zelfs volledige reeksen in prima staat voor klein en minder klein. De mooiste kijkboeken voor baby's en peuters, leuke voorleesverhalen voor kleuters, de eerste leesboekjes voor jonge kinderen, spannende avonturen voor 10- tot 12-jarigen en een cool aanbod tienerboeken.

Welke strips worden er vaak verzameld?

Er is altijd veel vraag naar stripverhalen. Denk maar aan de avonturen van Suske en Wiske, Kuifje, Jommeke, Asterix of Urbanus. Op gespecialiseerde stripbeurzen, maar ook op sites als 2dehands, kijken verzamelaars bijvoorbeeld uit naar allerlei strips van vÛÛr 1960 of naar Vlaamse klassiekers als Piet Pienter en Bert Bibber of Nero. Ook hedendaagse reeksen als Kiekeboe zijn erg populair, net als comics.

Welke kookboeken moet ik hebben?

Heel wat kookboeken halen de bestsellerslijsten. Vandaag is vegetarisch koken in opmars, net als gezond koken. Auteurs zoals Pascale Naessens en Sandra Bekkari hebben tal van volgers en fans. Ook de recepten van Jeroen Meus, Jamie Oliver en sterrenchefs zoals Sergio Herman worden thuis gretig klaargemaakt. Ook enkele bak- en dessertboeken en Vlaamse klassiekers als Ons Kookboek van de Boerinnenbond moÈt je in huis hebben.

Wat zijn de best verkochte boeken?

Romans, thrillers en fantasy behoren tot de best verkochte boekengenres. Maar ook literatuur en boeken over thema's als psychologie en gezondheid zijn erg in trek.

Waar vind ik tweedehands studieboeken en cursussen?

Op 2dehands vind je duizenden studieboeken en cursussen. Kijk er ook eens naar de schoolboeken voor uiteenlopende vakken en de woordenboeken. Vaak zijn ze in topconditie, voor een fractie van de nieuwprijs.