Leven is leren - Mirjam van der Vegt

€ 20,99
Verzenden
480sinds 25 apr. '23, 11:04
Deel via
of

Kenmerken

ConditieNieuw

Beschrijving

"Leven is leren" van Mirjam van der Vegt is een boeiend boek dat de lezer meeneemt op een inspirerende reis van persoonlijke groei en ontwikkeling. Met behulp van 7 onverwachte wijsheden laat het boek zien hoe we in ons dagelijks leven kunnen leren en groeien.


Leven is leren - Mirjam van der Vegt

7 onverwachte wijsheden voor onderweg

Stress, tegenslag of een overvolle agenda? Wie heeft er niet mee te maken? Wanneer je nieuwsgierig op weg gaat in al je omstandigheden ontdek je veerkracht. Veerkrachtig leven is het vermogen om je aan te passen aan verandering en er zelfs sterker uit te komen. Ontspan, leef en leer en ontdek dat je veerkracht zomaar kunt plukken in de tussentijd.

In 'Leven is leren' maakt Mirjam van der Vegt levenskunst praktisch in zeven thema's met zeventig haalbare lessen. met inspiratie ui de psychologie, Westerse spiritualiteit en persoonlijke ontmoetingen en verhalen. Dit is hét boek voor iedereen die zichzelf ruimte, rust en richting gunt.

Over de auteur Mirjam van der Vegt
Mirjam van der Vegt is auteur en stiltetrainer. Ze geeft retraites, lezingen en trainingen over zingeving en betekenis. Van haar boeken zijn meer dan 80.00 exemplaren verkocht.


Nederlands | 9789025911515 |  paperback | 192 pagina's
Zoekertjesnummer: a123971233