Luxman M-383 / M 383 TRADE.INRUIL Recap/Service* Welkom!

€ 950,00
Ophalen of Verzenden
142220sinds 29 mar. '22, 15:53
Deel via
of

Kenmerken

ConditieZo goed als nieuw
LuidsprekersysteemStereo

Beschrijving

PRODUCTOMSCHRIJVING:

Heerlijke bak! Een high end classic uit de jaren 90. Ruimte en power komen bijeen. Ook toen wist Luxman al buiten de speakers te treden.

We hebben meer uit dezelfde lijn staan, zie foto's en/of andere advertenties.

We ruilen er graag op in om er iets leuks van te maken. Stuur vooral door wat je eventueel beschikbaar hebt, wij beoordelen dan graag of we in de shop kwijt kunnen.

Onze hooggekwalificeerde technicus heeft een recap uitgevoerd. Verder zijn alle signaalwegen en solderingen gecontroleerd, en waar nodig hersteld en/of preventief aangepakt. Uitgangswaarden en frequentiekarakeristiek zijn hierdoor gelijk aan de door fabrikant opgegeven specificaties. Met trots in onze shop dus!

KENMERKEN:

Eén set speakers niet voldoende voor een burenruzie? Gelukkig kun je twee sets aansluiten, je hoeft enkel maar te schakelen. Laat ons er vooral buiten!

De versterker is in bridge-mono te zetten. Ook bekend als BTL (bridge-tied load). De beide eindversterkers werken dan als één monoversterker. Je hebt er dan natuurlijk wel twee in bridge-mono nodig om van de grote sprong in vermogen te kunnen genieten.

Door de volumeregeling zou je er direct een bron op kunnen zetten. Maar ook goed te gebruiken als je een voorversterker hebt met een te hoge output, waardoor de lage standen al erg luid zijn. Dit kan tijdens de late (of vroege) uurtjes weleens van pas komen.

SPECIFICATIES:

Afmetingen: 438 x 178 x 431 mm
Gewicht: 17,7 kg
8 Ohm: 2x 220W (20Hz - 20Khz)
4 ohm: 2x 300W.
Mono (BTL):
8 Ohm: 1x 550 W (1Khz) (1x 700 W clipping)
4 ohm:
Dynamische prestaties
8 ohm: 2x 300W.
4 ohm: 2x 500W.
2 ohm: 2x 700W.
Totale harmonische vervorming: 0,003%
Dempingsfactor: 120 bij 8 ohm
Frequentiebereik: 10 Hz - 100 kHz (± 0,5 dB)
Signaal-ruisverhouding:> 126 dB

MERKINFO:

De geschiedenis van het audiomerk LUXMAN uit Japan begon in 1925, bij de geboorte van de radio-uitzendingen. LUXMAN heeft bijzondere aandacht besteed aan de wereld van audio en heeft een hoge reputatie opgebouwd als een kwaliteitsmerk van hoogwaardige audioproducten. Vele audiokenners lopen dan ook direct met een grote smile van herkenning naar de oude Luxman 507 in onze luisterruimte 'VeryVintage!'.

FREAKINFO:

International!
We transport worldwide. We are happy to trade in, please send a message with what you may have. We offer a 12-month full warranty on used audio. Payment via PayPal is possible. Read about Freakuence!

Freakuence!
Volgens betrouwbare bron (wijzelf) de leukste audioshop! Passie voor muziek en de spullen die daar voor zorgen. Geen geneuzel, de oren laten bepalen. We hebben héééél véééél audio! Bekijk onze advertentielijst en druk op de 'bewaar-ster' voor je wekelijkse shot aan audio! Maar kijk uit, het virus is hardnekkig. Ja ja, we hebben meer dan 1000 reviews op Marktplaats. En ja ja, ze zien er ook nog eens goed uit. Lees onze onderstaande informatieve uiteenzettingen even door, hoe langdradig ook...

Garantie!
12 maanden garantie op al onze producten. We controleren en testen de spullen zodat frustratie uitgesloten is. Ook buiten de garantietermijn helpen wij graag! De spullen die hier gekocht zijn, en defect gaan buiten de garantietermijn, die repareren wij als service, een leven lang, tegen zeer fatsoenlijke bedragen. Je loopt bij ons dus minder financieel risico op de aankoop van een gebruikt product, dan bij de aankoop van nieuw, met alle afschrijving. Wij leveren met factuur, hierop staan je gegevens, de productgegevens, en de garantievoorwaarden.

Sessie!
We zorgen dat een luistersessie leuk en nuttig is. Geen klanten of verkopers die in je nek hijgen, hoe lekker dat ook kan zijn natuurlijk. Ons aanbod is enorm, en we zitten totaal niet vast aan merken, hierdoor kunnen we bijzonder veel laten horen binnen je optische smaak en budget. Daarna de oren laten bepalen, want lezen is leuk maar vergelijken is de enige manier. Dus alles behalve een saaie winkel, enkel een gezonde dosis liefhebberij. Neem gerust eigen muziek mee! (Boybands uitgezonderd).

Openingstijden!
Wij zijn zo goed als de gehele dag aanwezig, maar werken op afspraak, zodat we de tijd kunnen nemen voor iedereen die de moeite neemt om bij ons langs te komen. We zitten aan de A12, en je kunt bij ons boetevrij parkeren op eigen parkeerplaatsen. 19 minuten loopafstand vanaf Woerden NS. We verzorgen ook luistersessies op de zaterdagen en avonduren. Een berichtje sturen is vaak het snelst omdat we de telefoon meestal niet opnemen als er bezoekers zijn. Natuurlijk is een telefoontje wagen geen enkel probleem!

Inruil!
Audio weg doen gaat vaak met pijn in het hart. Misschien dat inruilen verzacht. Stuur gerust merk en type door, plus de optische en technische staat ervan, dan bekijken wij of we een leuke korting kunnen bieden. Helaas moeten wij inruilverzoeken ook afslaan, omdat het niet binnen ons assortiment past, of omdat een bepaalde inruil voor ons niet interessant is op een product vanwege te grote verschillen in leeftijd, prijs of populariteit. Apparatuur afkraken zullen wij nooit doen, laat het dus ook alsjeblieft niet als zodanig voelen!

Teleurstellingen!
Wij ontvangen dagelijks vele berichten, inruilverzoeken, en vragen tot afspraak voor een luistersessie. Er lopen dagelijks aanvragen van meerdere personen tegelijk rondom één product, en deze behandelen we allen zo snel als mogelijk, en lopen dus vaak synchroon. Zolang er géén concrete luisterafspraak, reservering of overeenkomst op afstand is gemaakt, voelen wij ons vrij om met anderen geïnteresseerden over te gaan tot een reservering of akkoord. Andersom geldt dit vanzelfsprekend ook. Ook wij vernemen dagelijks van geïnteresseerden dat de interesse tóch is verdwenen, of dat er nog twijfel is. Geen enkel probleem natuurlijk!

Verzenden!
Hier besteden we veel aandacht aan. Producten worden degelijk verpakt en nog even vertroeteld! Kleine pakketten onder de 30 kilogram verzenden we gratis binnen Nederland en België. Grote speakers en loodzware ruggenbrekers laten we bezorgen tegen meerprijs, of bezorgen we in overleg met onze bus, maar is niet gratis helaas. We gaan bij bezorgen uit van de begane grond.

Staat!
Bij het aanmaken van advertenties dient er een 'staat' te worden aangegeven. Wij kiezen standaard voor 'zo goed als nieuw', omdat we alle producten technisch controleren en garantie bieden. 100% onbeschadigd is een unicum bij gebruikte spullen, er is zo goed als altijd wel een veegje, krasje, putje, hapje, vlekje, of anders. We fotograferen beschadigingen zo goed mogelijk. Ook zijn niet altijd alle onderdelen van een product meer aanwezig; zo kan een doos of handleiding missen... of bijvoorbeeld de jumpers van speakers heeft de vorige eigenaar niet bewaard. We zetten alles wat we erbij hebben op de foto's.

Filter!
We hebben zoveel advertenties dat je de kluts kwijt kunt raken. Gebruik de Marktplaats-filters om de juiste productgroep te selecteren. Dan hoef je niet naar fantastisch mooie speakers te kijken als je op zoek bent naar een heerlijke versterker. Dat zal toch héél erg zonde van je tijd zijn.

Reserveren!
We reserveren producten niet zomaar. We doen dit alleen na het maken van een concrete afspraak op zeer korte termijn. We zetten advertenties nadien nooit op gereserveerd, omdat we dan contact kunnen houden met geïnteresseerden. Zoals je vast weleens hebt ervaren via Marktplaats, worden afspraken regelmatig afgezegd. Zo ook bij ons. Op deze manier kunnen we vlot door met de ander. Andere geïnteresseerden krijgen enkel antwoord dat ze op een wachtlijst komen.

Inkoop!
Stuur eens door wat je hebt staan. Misschien zetten we het graag in onze shop. We moeten selectief zijn, dus kunnen helaas niet alles kopen wat we krijgen aangeboden. Inkopen bij óns mag je natuurlijk ook gewoon doen, misschien zet je graag iets van onze spullen in je huis.

Luisterruimtes!
We hebben vijf zeer comfortabele luisterruimtes ingericht voor de bezoekers van de shop. De deur gaat dicht, dus leef je uit. Volume laag of hoog, niemand tot last, last van niemand. Iedere ruimte is anders en klinkt anders. Vink ze alle vijf af! :)
Zoekertjesnummer: m1825548266