G12 TV Stick voor Chromecast / Miracast / Airplay / DLNA -

€ 33,26
Verzenden
1410sinds 6 apr. '23, 16:44
Deel via
of

Kenmerken

ConditieNieuw

Beschrijving

De G12 TV-stick is de perfecte oplossing voor iedereen die op zoek is naar een krachtige streamingoptie voor hun televisie. Deze stick werkt naadloos samen met Chromecast en Google Home, en ondersteunt ook Miracast, DLNA en Airplay.
Met een resolutie van 1080p (Full HD) levert de G12 TV-stick verbluffende beelden en helder geluid. Het is eenvoudig te installeren en te gebruiken, met een gebruiksvriendelijke interface die iedereen kan begrijpen.
Of je nu je favoriete films en tv-programma's wilt bekijken, naar muziek wilt luisteren of foto's wilt delen, de G12 TV-stick biedt een breed scala aan opties om aan al je streamingbehoeften te voldoen. Dankzij de ondersteuning voor verschillende streamingprotocollen en -technologieën, is het gemakkelijk om inhoud vanaf verschillende apparaten en platforms naar je tv te streamen.
Kortom, de G12 TV-stick is een krachtige en veelzijdige oplossing voor iedereen die op zoek is naar een betaalbare en betrouwbare streamingoptie voor hun televisie.
 Specificaties  
Model: G12
Type: HDMI Receiver WiFi Stick
Connector: HDMI
Resolutie: HD (1920 x 1080)
Compatibel met:
  • Chromecast / Google Home
  • Miracast
  • Airplay
  • DLNA

Pakket bevat: 1x G12 TV Stick
1x Handleiding

 

De G12 TV-stick is de perfecte oplossing voor iedereen die op zoek is naar een krachtige streamingoptie voor hun televisie.

StuffEnough.be

Bij ons kan u terecht voor al uw telefoon accessoires, onderdelen en een breed assortiment populaire gadgets aan voordelige prijzen.

Al onze producten worden strikt gecontroleerd op kwaliteit en zijn steeds geselecteerd van de beste leveranciers op de markt.

Bij Stuff Enough geloven we in een betere klantenservice, waarbij je op werkdagen binnen 48 uur geholpen wordt met elke vraag.

Stuff Enough
Hoornzeelstraat 55/1
3080 Tervuren België
(+32)476 57 85 56 - info@stuffenough.be

Zoekertjesnummer: a122646055