Pioneer Opus Quad 2024 all in one controller

€ 3.099,00
Ophalen
1401sinds 23 apr. '24, 20:43
Deel via
of

Kenmerken

ConditieNieuw

Beschrijving

met factuur en garantie. Als een dirigent voor een orkest heb je als professionele DJ met de Pioneer DJ OPUS-QUAD volledig de touwtjes in handen. Meer dan ooit is deze all-in-one DJ-controller een echt instrument waarmee je een inspirerende show neerzet. Een strak, vernieuwend ontwerp combineert een verbeterde speelbaarheid zodat je als DJ met trots en comfortabel je muziek kan spelen. Gelijk zichtbaar is de afgeronde voorzijde en het aflopende toppaneel. Dankzij de mat-zwarte finish en de hout-gekleurde accenten verbeterd de OPUS-QUAD het aanzien van iedere omgeving waarin deze geïnstalleerd staat.
Geschikt voor iedere speelstijl voor ieder evenementDe OPUS-QUAD is het eerste all-in-one Pioneer DJ-systeem met 4 zelfstandig te bespelen decks beschikbaar. In combinatie met vele verschillende ondersteunde mediatypen kan je de OPUS-QUAD dus heel flexibel inzetten voor de meest uiteenlopende DJ-sets. Nummers zijn sneller dan ooit te vinden in ook de grootste libraries dankzij het grote aanraakscherm en de nieuwe joystick-achtige browser-knop. Ieder deck is zo ingericht dat je in een oogopslag alle nummerinformatie kan zien op het deck. Wat hier ook nieuw is is de mogelijkheid om geluid uit te sturen naar een verschillende zone los van de master-audio, voor het afspelen van bijvoorbeeld verschillende muziekstijlen in verschillende ruimtes.
Geavanceerde effectsectieVerder is de OPUS-QUAD uitgevoerd met geavanceerde effecten waarmee je textuur en spanning toevoegt aan je muziek. Functies zoals de XY-PAD bedien je met een finger swipe op de XY-Pad. Ook instellingen zoals de cut-off frequentie en andere FX-parameters zijn zo eenvoudig en snel te bedienen. Eén van de effecten die je kan bedienen is de populaire Smooth Echo die je in gang zet met behulp van een vooraf toegewezen fader of knop. En met de Sound Color FX en Beat FX voeg je nog meer creativiteit en persoonlijkheid toe aan je sound. Overigens is de Smart Cue-functie vernieuwd zodat je nu automatisch de huidige cue-positie kan vervangen door nieuwe Hot Cues, die je kan activeren met de 8 Hot Cue-knoppen boven ieder jogwheel op ieder deck.
Geluidskwaliteit en DJ-software ondersteuningMaar hoe zit het met de geluidskwaliteit? Natuurlijk hoeven we ons daar geen zorgen om te maken. De OPUS-QUAD voldoet aan alle eisen voor de meest diverse DJ-scene's en produceert echt kwaliteitsgeluid voor urenlang luisterplezier. Hoogwaardige AD/DA-conversie elimineert het verlies van geluidsqualiteit tijdens conversie dankzij de 32-bits converter van ESS Technology. Het resultaat? Een zeer aangenaam, ruimtelijk geluid dat heel je publiek in de ban van je muziek houdt. Ten slotte is de Pioneer DJ OPUS-QUAD plug 'n play compatibel met de rekordbox Performance-modus en vanaf de zomer van 2023 wordt de controller ook officieel door Serato DJ Pro ondersteund zonder dat je hier een licentie of abonnement voor hoeft aan te schaffen.
Zoekertjesnummer: m2107539387