NIEUW Stiga Park frontmaaier zitmaaier knik HST Mulc

€ 3.299,00
Ophalen of Verzenden
Verzenden vanaf € 3,99
153516sinds 13 sep. '19, 08:47
Deel via
of

Kenmerken

ConditieNieuw
MerkStiga
MaaibreedteMinder dan 90 cm
EigenschappenElektrische starter, Mulchfunctie, Versnellingen

Beschrijving

Nieuwe Stiga Park 300M zitmaaier met knikbesturing. Deze machine combineert de compacte Villa met de wendbaarheid van de knikbestuurde park. De machine wordt aangedreven door een 12,5 pk sterke motor. Heeft hydrostatische rijaandrijving, en knikbesturing waardoor hij in een keer rond een boom kan maaien. De maaier is voorzien van een 85 cm brede combi mulchmaaidek, met het nieuwe Quick Flip systeem, met dit systeem kun je door een druk op de knop het maaidek kantelen om schoon te maken. Met dit maaidek hoeft het gras niet opgevangen te worden, maar zo wordt versnippert dat je het niet meer ziet liggen! (en hierdoor uw gazon bemest) PRIJS IS INCLUSIEF MAAIDEK - 2 JR GARANTIE - BTW.

DE NORMALE PRIJS VOOR DEZE MACHINE INCL MAAIDEK IS 3649EURO. WE HEBBEN NOG ENKELE MAAIERS STAAN EN BIJ DEZE ACTIE GELDT NU OP = OP!!

bij ons kunt u terecht voor onderdelen, onderhoud, gereedschap en accessoires, aanschaf van een nieuwe of 2de hands gras of zitmaaier. kijk ook op onze website: www.heto-arendonk.be
BIJ ONS KUNT U ALLE DAGEN VAN DE WEEK TERECHT! OOK 'S AVONDS EN OP ZONDAG!
Zoekertjesnummer: m1456635938