Partytent 5x10 PVC - Premium | Groen

€ 1.125,00
Verzenden
Verzenden voor € 40,00
120sinds 24 apr. '24, 15:13
Deel via
of

Kenmerken

Lengte8 meter of meer
ConditieNieuw
Breedte4 tot 6 meter

Beschrijving

Partytent 5x10 PVC Premium De partytent: 5x10mÉén van de populairste partytenten in ons assortiment, dat is ook niet vreemd want deze grote partytent biedt ruimte aan maar liefst 50-75 personen! Daarnaast is de partytent van 5x10 PVC Premium uitgerust met een zeer degelijk buizenframe inclusief extra nokbuis en grondbuis. Het zeil van de partytent 5x10 is gemaakt van uiterst dik, brandvertragend, uv-bestendig en 100% waterdicht PVC zeil dat gelaste naden heeft in plaats van gestikt. Deze kwaliteiten zorgen ervoor dat de partytent 5x10 PVC premium een veelgekozen partytent is door zowel particulieren, verhuurbedrijven en zakelijke gebruikers.Uitgelichte pluspunten van de partytent 5x10 PVC premium
 • Brandvertragende Partytent 5x10
 • Alle naden zijn gelast in plaats van gestikt, vele malen sterker!
 • Volledig rondom tochtflappen
 • Zeilen van 550 gram/m²
 • Ronde boogvenster, voorzien van sterke vensterfolie
 • 100% waterdicht
 • Grondframe en nokversteviging
 • De tent word volledig compleet geleverd: inclusief haringen, scheerlijnen en elastieken
 • Duidelijke Nerderlandse gebruikshandleiding
Het zeil: PVC 550 gram per m²

Doordat de zeilen van 550 gram per m² PVC gemaakt zijn kun je rustig spreken van uitermate goede kwaliteit zeilen. Zowel het dakzeil, zijwanden en de eindwanden zijn gemaakt van deze kwaliteit PVC zeilen. Het dakzeil is uit een geheel en heeft bij elke staander een flap naar beneden om de naad tussen de zijkantzeilen af te dichten. De eindwanden beschikken elk over ritsen waarmee een handige oproldeur gemaakt kan worden. De zeilen worden aan het frame vastgemaakt met de bijgeleverde elastieken met bol. De partytent 5×10 Premium PVC beschikt over 10 zijwanden met raam en 2 eindwanden met ritsen. Elk zeil heeft een tochtflap aan de onderkant van 30cm om vuil, regen en tocht buiten de tent te houden.

Het frame: Gegalvaniseerd metaal

De partytent 5×10 pvc partytent heeft een van binnen en buiten gegalvaniseerd buizenframe. Zowel de koppelstukken als de buizen zijn van binnen en van buiten gegalvaniseerd. De buizen hebben een diameter van 38mm en zijn 1.2mm dik. De koppelstukken zijn 42mm met een perfecte pasvorm voor de buizen. De buizen worden door middel van de oogbouten in de koppelstukken op zijn plaats gehouden. Het frame beschikt hiernaast over een grondbuis en nokversteviging door middel van een extra dwarsligger, dit verhoogt de stabiliteit enorm!

De bevestiging: Elastieken en haringen

Om de zeilen van de partytent 5 op 10 vast te zetten ben je de meegeleverde elastieken met bol nodig. De lange elastieken gebruikt je om de zijwanden en het dakzeil mee aan het frame vast te zetten, de korte elastieken om de eindwanden aan het dakzeil te bevestigen. Bij de tent zitten diverse haringen waarmee de partytent zowel door het lipje aan de staander als de oogringen in de zeilen aan de grond verankerd kunnen worden.
Op alle hoeken van de tent zitten oogringen waar een scheerlijn doorheen kan om deze aan het frame te bevestigen. Doordat de scheerlijn aan het frame wordt vastgezet komen de krachten niet op het zeil zoals bij veel andere aanbieders het geval is.

Opzetten van de partytent 5×10 PVC Premium in 10 stappen:
 1. Pak de stuklijst erbij en controleer of alle onderdelen aanwezig zijn
 2. Zet het dakframe in elkaar met de koppelstukken, buizen en oogbouten
 3. De nokverstevigingsbuizen monteren in het dakframe
 4. Trek het dakzeil over het frame en zet deze op een paar plaatsen vast met de elastieken.
 5. Steek aan 1 kant de staanders onder het frame en zet het dakzeil in de punt geheel vast.
 6. Steek aan de andere kant de staanders onder het frame
 7. Monteer de voetstukken en grondbuis onderaan de staanders
 8. Hang alle zijkantzeilen in de tent en zet deze vast met de elastieken
 9. Zet de zeilen vast met de haringen en scheerlijnen.
 10. Geniet van je Premium partytent!

Omdat de partytent een groot oppervlakte betrekt is het belangrijk om te zorgen dat de partytent goed op zijn plek blijft staan. Standaard worden er haringen bij geleverd echter bij harde wind en storm ben je wel meer nodig dan deze haringen. Je zou dan kunnen kiezen voor de stormset. Met deze set blijft de partytent goed op zijn plaats staan en kun je deze ook gebruiken in zwaardere weersomstandigheden. Daarbij is het aanbevolen om de partytent na gebruik netjes op te ruimen in de bijbehorende tassende 5 meter. Deze is tegen een aantrekkelijke korting direct mee te bestellen.
Het opzetten van de partytent is, met de opzet instructie in de hand niet al te moeilijk. Het zal voor de eerste keer ongeveer 2 tot 3 uur in beslag nemen.

Partytent 5×10 tips & advies
 1. Zet de partytent op volgens de opzetinstructie en lees de blog over het opzetten van de partytent.
 2. Als je de partytent in de winter opzet bij temperaturen onder 0, laat dan het zeil eerst op kamertemperatuur komen voordat je deze uitvouwt, dit om scheurtjes in het zeil of ramen te voorkomen.
 3. Ruim de partytent 5×10 schoon en droog op. dit om weervlekken te voorkomen. Eventueel schoonmaken kan met de partytentcleaner.
 4. Controleer of gebruik van de partytent en mogelijke schade die hieruit kan voorkomen is gedekt door je inboedelverzekering.
 5. Bij gebruik van verwarmingselementen: Zorg dat deze een stukje van het zeil afstaan en de stuwrichting van de warmte niet naar het zeil toe wijst.
 6. Zorg dat de tent goed verankerd is. De partytent is een goed en kostbaar product maar wel een windvanger qua oppervlakte, gebruik hiervoor de stormbandenset.
 7. Bij hevige sneeuwval het dak regelmatig sneeuwvrij maken.


Zoekertjesnummer: a138454911