Partytent 3x6 PVC - Ultimate Edition | Antraciet dak |

€ 715,00
Verzenden
Verzenden voor € 40,00
2533sinds 24 feb. '23, 13:41
Deel via
of

Kenmerken

Lengte5 tot 8 meter
ConditieNieuw
BreedteMinder dan 4 meter

Beschrijving

Partytent 3x6 PVC Ultimate Edition De partytent: 3x6mDe partytent 3x6 is één van de meest gebruikte afmetingen partytent. De Ultimate Edition is het beste van alle categorien verzameld in deze moderne partytent. Deze partytent past op elke oprit en heeft een mooi oppervlakte van 18m². Hiermee is deze partytent geschikt voor 18-25 personen. Met deze pvc partytent van 3 op 6 ben je verzekerd van goed materiaal met een lange levensduur, de zeilen zijn namelijk gemaakt van PVC zeil. Deze zeilen zijn vergelijkbaar met het materiaal van vrachtwagenzeilen. Het stevige frame bestaat uit dikke gegalvaniseerde buizen met stevige koppelstukken.De kwaliteiten van de partytent 3x6 pvc uitgelicht:
 • Zijkanthoogte 220cm
 • Modern en uniek design
 • Tochtflap van 30cm onderaan elk zeil.
 • Gelaste naden
 • Gegalvaniseerd frame mét grondframe en extra nokbuis
 • Stevige vensterfolie
 • Tochtflap aan het dak, op de naad tussen de zijkantzeilen
 • 100% waterdicht 550 grams PVC zeil
 • Brandvertragende zeilen (testrapport beschikbaar)
 • UV- bestendig (het zeil wordt niet hard in de zon)
Het zeil: PVC 550 gr/m²

Het dikke zeil van de partytent is 550 grams per m² PVC. Deze zeilen kenmerken zich door de lange levensduur, waterdichtheid en sterkte. Het dakzeil van de partytent is gemaakt uit één geheel en heeft tochtflappen aan de zijkant om de naden tussen de zijwanden af te dekken.
De Partytent 3×6 heeft in totaal 8 zijkantzeilen. Hiervan zijn er zes stukken van twee meter met raam. Aan de voor en achterkant zitten eindwanden met ritsen waarbij een oproldeur gemaakt kan worden. Één eindwand heeft een brede oproldeur, de andere kant een smalle. Alle zeilen worden vastgezet met de elastieken met bol aan het frame, doordat hier elastieken voor worden gebruikt kunnen de zeilen iets meegeven in de wind. Dit verkleint de kans op het uitscheuren van zeilen.

Het frame: Gegalvaniseerd metaal

Het frame van de partytent 3×6 bestaat uit gegalvaniseerde buizen van wel 38mm. De buizen zijn van binnen en van buiten gegalvaniseerd en roesten niet.
De koppelstukken van de partytent 3×6 hebben een diameter van 42mm. Elke buis past perfect in het koppelstuk. Op elk koppelstuk zitten vast gelaste moeren waarmee de buis vastgezet kan worden in het koppelstuk. Het frame is uitgebreid met grondbuizen en nokverstevigingsbuis.

De bevestiging: Elastieken en haringen

De party tent 6×3 wordt compleet geleverd inclusief alle bevestigingsmaterialen. Het dakzeil en de zijwanden worden met elastiek en bol aan het frame bevestigd. De eindwanden worden met een kleinere elastiek met bol rechtstreeks aan het dakzeil bevestigd. Omdat de elastieken met elastieken bevestigd worden verkleint hiermee de kans op uitscheuren van de zeilen. In harde wind kan het zeil namelijk iets meebewegen.
Bij de tent zitten diverse haringen waarmee de partytent zowel door het frame als door de oogringen aan de zijwanden vastgezet kan worden aan de grond.
Op de hoeken van de tent kunnen scheerlijnen door de oogringen aan het frame worden bevestigd die met de draai-haring geankerd kan worden.

Opzetten van de partytent 3 bij 6 in enkele stappen:
 1. Controleer aan de hand van de stuklijst of alles aanwezig is.
 2. Zet het dakframe in elkaar met de buizen, koppelstukken en oogbouten.
 3. Trek het dakzeil over het frame en zet deze op een paar plaatsen vast.
 4. teek aan 1 kant de staanders onder het frame en zet het dakzeil in de punt geheel vast.
 5. Steek aan de andere kant de staanders onder het frame en hang alle zeilen erin
 6. Bevestig de grondframe buizen
 7. Zet de zeilen vast met de haringen en scheerlijnen.
 8. Geniet van je partytent!

De partytent 3×6 PVC Ultimate Edition is leverbaar in meerdere kleurstellingen. De partytent wordt compleet geleverd met alle benodigdheden om deze goed te kunnen opzetten. Alle specificaties van de partytent kun je vinden onder het kopje Extra informatie.
Denk je ook na over het opslaan na gebruik van de partytent? Deze partytent van 3×6 past perfect in de tassenset van 3 meter die je tegen een aantrekkelijke korting direct kun mee bestellen.Zoekertjesnummer: a118068355