TOPDEAL! Gumax® Terrasoverkapping van aluminium

€ 864,00
Ophalen of Verzenden
€ 29,00
42756409sinds 31 okt. '17, 16:39
Deel via
of

Beschrijving

Creëer een complete tuinkamer aan uw woning met de uitbreidbare terrasoverkappingen van Tuinmaximaal. Met een overkapping voorzien van glazen schuifwanden, automatische zonwering en ledverlichting heeft u een sfeervolle veranda waardoor u het hele jaar door van uw tuin geniet. U kunt uw tuinkamer geheel naar wens samenstellen in de webshop van Tuinmaximaal.

De laagste prijs garantie

Tuinmaximaal biedt de laagste prijs garantie op alle terrasoverkappingen. Profiteer nú tijdelijk van winterkorting op het gehele assortiment. U heeft nu al een terrasoverkapping vanaf €864,- i.p.v. €896,-.


Hieronder enkele prijzen van veelvoorkomende afmetingen:


Polycarbonaat dak

Een terrasoverkapping van 5.06 x 3 m heeft u al vanaf €1.561 i.p.v. €1.618

Een terrasoverkapping van 6.06 x 3 m heeft u al vanaf €1.749 i.p.v. €1.813


Glazen dak

Een terrasoverkapping van 5.06 x 3 m heeft u al vanaf € 2.279 i.p.v. €2.362

Een terrasoverkapping van 6.06 x 3 m heeft u al vanaf €2.607 i.p.v. €2.702


Variaties en uitbreidingsmogelijkheden
Tuinkamers van Tuinmaximaal zijn verkrijgbaar in diverse kleuren en stijlen. De dakplaten zijn beschikbaar in helder glas, melkglas of verschillende typen polycarbonaat.

Verder kunt u de tuinkamer uitbreiden met:

  • Dimbare ledverlichting
  • Zijwand of spie van polycarbonaat
  • Glazen schuifwanden
  • Etc.

Bekijk de opties en diverse uitbreidingsmogelijkheden van een tuinkamer op de website: https://www.tuinmaximaal.be/terrasoverkapping/


Levering en montage
Alle bouwpakketten inclusief montagehandleiding kunnen snel bij u thuis geleverd worden in België.

Tijd besparen met afhalen en start uw project zo snel mogelijk!
Wilt u zo snel mogelijk beginnen met de montage van uw terrasoverkapping, carport of glazen schuifwand? Haal uw order dan af bij het magazijn van Tuinmaximaal. Het magazijn in Eindhoven is 7 dagen per week geopend van 09:00 uur tot 18:00 uur.


Marktleider Europa
Tuinmaximaal is marktleider in Europa met de verkoop van meer dan 20.000 tuinkamers en glazen schuifwanden per jaar. Tuinmaximaal slaat alle schakels over en biedt daarom de laagste prijs garantie op vergelijkbare tuinkamers. Alle tuinkamers van Tuinmaximaal zijn voorzien van een CE keurmerk en voldoen hiermee aan de Europese bouwnormen.

Ga voor meer informatie naar www.tuinmaximaal.be of bezoek de showroom. De showroom is 365 dagen per jaar geopend. Hier helpen wij u graag met het samenstellen van uw droomoverkapping.


Genoemde prijzen zijn inclusief het op het moment van schrijven geldige BTW percentage van 21% en onder voorbehoud van wijzigingen hier in.
Zoekertjesnummer: a71
Overige advertenties van Tuinmaximaal
Meer van Tuinmaximaal