Fast Fix Kabelset voor het maken van een railing

€ 44,25
Verzenden
€ 8,95
170sinds 6 jul. '22, 00:35
Deel via
of

Beschrijving

Fast Fix Kabelset - Q-railing 3.2mmComplete set voor het maken van 1 lijn.

Met deze kabelset maakt u zelf zonder speciaal gereedschap een balustrade lijn. Deze set van het merk Q-railing heeft een mooie matgeborstelde afwerking.
De set is leverbaar met 1, -2,5 en 5 meter staalkabel

Eigenschappen:

Materiaal: RVS 316
Aangeperst draadeinde
Afdekkers voor fraai resultaat

Extra informatie:

Q-railing ontwikkelt voor zowel privéwoningen als voor grotere projecten zoals bijvoorbeeld winkels of kantoorgebouwen hoogwaardige design railingsystemen en wordt gezien als dé leverancier van premium glasbalustrades, RVS-railingsystemen en hoogwaardige railingproducten. Het team van Q-railing is wereldwijd actief en streeft er constant naar om de meest veilige en stijlvolle balustrades, handrailingen en accessoires te ontwikkelen die zich onderscheiden door hun topkwaliteit, unieke design en uitstekende prestaties.

Productinformatie

Fast Fix Spankabelset - Q-railing 3,2mm

Een complete set voor het maken van één horizontale RVS-spankabel.

Houd je van een trap met een strakke en moderne look? Met deze set maak je zelf zonder speciaal gereedschap één horizontale spankabel voor een ballustrade of een trapleuning. Deze RVS-spankabelset van het merk Q-railing heeft een mooie matgeborstelde afwerking. Onze RVS-kabelspansystemen bieden een stabiele en mooie oplossing voor een balustrade of een trapleuning. De spankabelset is leverbaar met RVS-staalkabels van 1, 2,5 en 5 meter lang.Dé staalkabel specialist: 1.000+ staalkabels Alles op voorraad Snelle levering Meer dan 20.000 klanten Gratis advies: +32 (0) 488 41 01 19 Klantencijfer: 9+. Vandaag besteld, volgende werkdag in huis.
Zoekertjesnummer: a100645961