Hasbro My Little Pony Magical Beauty, Sunny starscout, Nieuw

€ 12,95
Ophalen of Verzenden
Verzenden vanaf € 3,99
360sinds 12 apr. '24, 17:19
Deel via
of

Kenmerken

ConditieNieuw

Beschrijving

Hasbro My Little Pony Magical Beauty, Sunny starscout, Nieuw
.
Laat je stempel drukken met Sunny Starscout, een aardepony van Bahia Yeguamar. Sunny is nieuwsgierig en avontuurlijk en vastbesloten om de wereld een betere plek te maken. Geïnspireerd door de film My Little Pony : Next Generation en de serie My Little Pony: Leave Your Mark.
Inclusief Sunny Starscout-figuur. Deze verstelbare pony is 7,5 cm groot en heeft plastic manen en een zachte staart. Het beeldje heeft aan de ene kant een vallende ster en aan de andere kant een clip-on cutie mark-ornament.
Ontdek stylingaccessoires, zoals versieringen om haar haar te versieren, en Hoof to Heart-accessoires die op haar hoef kunnen worden geplaatst. Bewaar de accessoires aan de sleutelhanger, waar je ook heen gaat. Verzamelt ook Pipp Petals-, Zipp Storm- en Izzy Moonbow-figuren uit de Cutie Mark Magic-lijn.
Functies:
  • CUTIE MARK MAGIC WITH SUNNY: oranje pony van 7,5 cm met roze haar, geïnspireerd op de My Little Pony: Leave Your Mark-serie. Wordt geleverd met een clip-on-knoop van Beauty Brand en haaraccessoires.
  • MET CASE VOOR HET OPBERGEN VAN ACCESSOIRES: Inclusief een kristalvormige sleutelhanger waarin u accessoires kunt opbergen en overal mee naartoe kunt nemen.
  • HOOF TO HEART-ACCESSOIRES: Het zonnige figuurtje wordt geleverd met Hoof to Heart-accessoires die aan haar hoeven vastklikken. Zet haar in verschillende poses met de kookaccessoires, waaronder een speelgoedblender.
  • 17 STUKS: Wordt geleverd met 17 onderdelen, inclusief verstelbare pony, sleutelhanger, clip-on schatje, ornamenten en accessoires. Dit speelgoed is ideaal als cadeau voor wie van fantasierijk spel houdt.
  • COMPATIBEL MET MUZIKALE PONIES-SPEELGOED: De speelset Musical Pony's activeert licht en geluid op basis van de personages. (Apart verkrijgbaar. Afhankelijk van beschikbaarheid.)

Verzenden of afhalen mogelijk.

Verzend goedkoper, Verzenden met mondialrelay ook mogelijk.
Zoekertjesnummer: m2103441339