Nieuwbouwwoningen in Bornem op groene, ruime percelen

€ 437.500,00
520sinds 4 mar. '22, 13:36
Deel via
of

Kenmerken

E-peilE30
PlaatsnaamBornem

Beschrijving

In een mooie groene omgeving van Bornem vindt u deze vijf nieuw te bouwen woningen op zeer ruime percelen.

De indeling van de woningen is als volgt:
Op het gelijkvloers is er een inkomhal, een apart toilet, een open en volledig geïnstalleerde keuken, een berging en een lichtrijke woonkamer met zicht op de zuidoostelijk georiënteerde tuin. In de tuin kan men in alle rust genieten van de mooie groene omgeving. Op de eerste verdieping is er een nachthal, een berging/wasplaats, een badkamer voorzien van een ruime inloopdouche, een master bedroom met aansluitend een dressing en nog twee slaapkamers. Onder het dak is er nog een zolder. Er kan een vaste trap naar de zolder worden voorzien om extra slaapkamers te maken. Het is ook mogelijk om een garage op te richten in de zijtuinstrook.

Als koper heeft u de mogelijkheid tot inspraak in de indeling en in de materiaalkeuze. De woningen worden gebouwd volgens de geldende EPB-normen. Er wordt gewerkt volgens de regels van de kunst met kwalitatieve materialen. De woningen kunnen eventueel ook als ruwbouw winddicht worden aangekocht.

De prijs voor lot 1, volledig afgewerkt volgens lastenboek, bedraagt 510 000 euro.
Lot 2 is verkocht.
De prijs voor lot 3, volledig afgewerkt volgens lastenboek, bedraagt 452 500 euro.
Lot 4 is verkocht.
De prijs voor lot 5, volledig afgewerkt volgens lastenboek, bedraagt 437 500 euro.
De prijs voor lot 6, volledig afgewerkt volgens lastenboek, bedraagt 497 500 euro.
Alle prijzen zijn excl. btw en notariskosten.

De woningen zullen worden gebouwd op de grond rechts naast de Sint-Amandsesteenweg 377 in Bornem.

Aarzel niet ons te contacteren voor meer informatie. Bel: 0475/86 83 56 of mail naar info@loemanwoningbouw.be. Verdere informatie, een ander mogelijk plan en het lastenboek kan u ook terugvinden op de website van Loeman Woningbouw.

Wettelijke informatie: Woongebied met landelijk karakter – Vergunning in aanvraag – Verkavelingsvergunning aanwezig - Geen rechterlijke herstelmaatregel of bestuurlijke maatregel opgelegd – Geen voorkooprecht - Perceelscore B: kleine kans op overstromingen onder klimaatverandering
Zoekertjesnummer: m1816342872