ruime burgerwoning met vele mogelijkheden

€ 213.500,00
3772sinds 9 mei. '24, 23:13
Deel via
of

Kenmerken

Aantal kamers4
Woonoppervlakte209
Grondoppervlakte200 tot 500 m²
VerkoopmakelaarVerkoop zonder makelaar
Energielabel
EPC-kengetal430
Plaatsnaamkortemark

Beschrijving

Ruim burgerhuis te koop met veel mogelijkheden.

Deze ruime burgerwoning (bouwjaar 1930) op een oppervlakte van 2a85ca dat momenteel dienst doet als een paramedische praktijk is makkelijk om te vormen naar jouw afgewerkte woning/zaak in het centrum van Kortemark. De benedenverdieping genoot een kwalitatieve totaalrenovatie in 2015 en is perfect gebruiksklaar.

Achteraan de woning bevindt zich een werkplaats/atelierruimte (32m²) aansluitend op de tuin, die via een gedeelde doorgang te bereiken is. Samen met de bovenverdieping en zolder moeten deze nog volledig gerenoveerd worden, afhankelijk van uw noden. Wie weet het ideale pand voor uw gezin of project!
Benedenverdieping: Ruime Inkomhal met afzonderlijk toilet Twee moderne bureaus in parket met ingemaakte kasten Lichtrijke wachtzaal met uitzicht op de zonnige koer basic uitgeruste keuken voorzien van aansluitingen met toegang tot de koer Badkamer voorzien van alle aansluitingen en apart toilet Aangrenzende werkplaats/atelier van 32m² met toegang tot de tuin (kunstgras) Kelder Gedeelde doorgang via de smalle garagepoort die toegang tot de koer/werkplaats verleent.
Bovenverdieping: Vier slaapkamers (totale oppervlakte ca 65m2)
Zolder: Grote zolderruimte te bereiken via vaste trap (totale oppervlakte ca 50m2)
Troeven: Ligging op 150 meter van de markt, aan de overzijde van de basisschool. instapklare praktijkruimte voor vrij beroep/kantoor/kinderopvang/… toegang naar de koer/werkplaats via gedeelde garage Onderhoudsvriendelijke zongerichte tuin (kunstgras)
Neem contact met ons op voor meer informatie of om een bezichtiging te plannen!
IMMO-kantoren worden niet beantwoord.
Contact via handzamestraat29@gmail.com of 0486 61 52 29

EPC: 430 kWh / (m³ jaar) = E
G- score: A
P-score: A
K.I.: 470 euro
asbestattest 
attest keuring elektriciteit
Zoekertjesnummer: m2113498579