Oud eiken tafel | Eiken tafelblad | Eettafel | Tafebladen

Zie omschrijving
Ophalen of Verzenden
289140sinds 11 okt. '22, 09:15
Deel via
of

Kenmerken

ConditieNieuw
MateriaalEikenhout

Beschrijving

Gratis verzending naar België! Ben je op zoek naar een uniek oud eiken tafelblad? Wij hebben een ruime keuze aan oud eiken tafelbladen! Deze zijn uit te zoeken in onze showroom!


Naast dat wij tafelbladen op maat produceren hebben wij ook een groot assortiment aan oud eiken tafelbladen in voorraad in diverse maatvoeringen. En deze tafels kunt u stuk voor stuk bezichtigen! de meeste massieve tafelbladen zijn 6 cm dik en worden aangeboden in de lengte van 180 cm tot 350 cm. Onze barnwood tafelbladen liggen bij ons in speciale ladesystemen, hierdoor kunt u maar liefst kiezen uit 40+ oud eiken tafelbladen.


Waarom een tafelblad kopen bij Historisch Hout?

Wij zijn gespecialiseerd in circulair eikenhout, door jarenlange ervaring gebruiken wij enkel het beste oud eiken voor onze tafelbladen, naast dat wij rechthoekige tafels maken produceren wij ook ronde tafels, ovale tafelbladen, maar ook kloostertafels. Historisch Hout kiest bewust voor tientallen bladen in voorraad. Dit zodat u als klant echt uw eigen oud eiken tafelblad kan uitzoeken zonder rekening te hoeven houden met enige levertijd! Dit in tegenstelling bij woonwinkels waar een blad wordt verkocht aan de hand van een showmodel. De kans dat de uiteindelijke tafel afwijkt in kleur en structuur is bij oud eiken hout erg groot!


Wij hebben een grote voorraad in oud eiken tafelbladen. Bent u op zoek naar een maatwerk tafelblad? Dat is ook mogelijk, neem dan even contact met ons op!


Waarom een barnwood tafel van eikenhout?

Eikenhout is een sterke Europese hardhoutsoort en daarom het perfecte materiaal voor een stevige en degelijke eettafel. Doordat ons eikenhout al decennia een geschiedenis heeft als draagbalk, wijnpers, of als oude vloer uit een Oost Europese kerk is ons oud eikenhout één van de meest karakteristieke houtsoorten op de markt. Naast dat het een unieke uitstraling heeft is het duurzame toepassing als meubelstuk, ieder tafelblad heeft zijn eigen historie en draagt zichtbaar zijn eigen verhaal met zich mee!


Bijpassende tafelpoten

Op zoek naar stoere en authentieke tafelpoten deze vindt je bij Historisch Hout! Onze tafelpoten zijn gemaakt van massief oud eiken hout. Onze oud eiken tafelpoten worden ook gemaakt van oud eiken. Hierdoor zijn alle tafelpoten van Historisch Hout uniek & karakteristiek. Onze tafelpoten worden geproduceerd in 2 uitstralingen, namelijk outsides en insides (geborsteld & geschaafd)


Deze tafelpoten zijn gemakkelijk te bevestigen aan een tafelblad door middel van de stalen montage plaat! Dus wil je een complete tafel? Dan is dat ook zeker mogelijk!


Wij bieden verschillende tafelpoten aan, namelijk: a-tafelpoot, x-tafelpoot & h-tafelpoot. Onze tafelpoten zijn ook te bestellen op onze webshop! https://www.historischhout.nl/webshop/?filters=product_cat[2105]


Wil jij ook een oud eiken tafelblad? Kom dan gauw langs bij ons in de showroom en zoek zelf je tafelblad uit! (diverse maten beschikbaar)


Zoekertjesnummer: a107924749