Alonso armstoel 1000% leder, Icatchers (nieuw, outlet)

€ 165,00
47112sinds 23 mar. '24, 05:58
Deel via
of

Kenmerken

ConditieNieuw
MateriaalLeer, Metaal

Beschrijving

Alonso armstoel 1000% leder, Icatchers (nieuw, outlet)


Geef elke lege ruimte boeiend comfort met de Alonso-stoel. Onverwacht stijlvol met metalen accenten en lendensteun voor de ultieme lounge-ervaring. Deze veelzijdige stoel met accent is ontworpen met een scherp oog voor detail en heeft moderne maar tijdloze lijnen die het een prachtig vormgegeven manier maken om elke ruimte een magische finishing touch te geven. De Alonso-bekleding, gemaakt van fijn leer, voldoet aan een compromisloos kwaliteitsniveau met symmetrische stiksels en spijkerkopafwerking.Afmetingen
Breedte: 61 cm
Diepte: 56 cm
Hoogte: 77 cm
Hoogte zitting: 50 cm
Hoogte armleuning: 65 cm

 

Winkelprijs: 409 euro / stuk 

Onze prijs: 165 euro / stuk

 

Meubelen Dino is gespecialiseerd in de outlet verkoop van goede kwaliteit B-keuze meubelen (meubelen met een klein foutje dat we wegwerken) alsook faillisementen, showroommodellen, geannuleerde orders, overstocks, restpartijen en uitloopmodellen. Al deze meubelen verkopen wij aan de helft van de gangbare winkelprijzen. Uiteraard worden alle foutjes professioneel weggewerkt.

 

Daarnaast is er nog een ruim aanbod aan A-keuze meubelen: massiefeiken eettafels, boxsprings, stoelen en salons. Deze meubelen bieden we aan met ruime kortingen.

 

De massief eiken eettafels zijn er in diverse modellen (rond, ovaal, recht, vierkant en boomstam) en afmetingen. Het onderstel is naar keuze: U, A,X of spinpoot (wit of zwart). Deze zijn steeds op voorraad.

 

Er zijn een 80-tal types bankstellen die je zelf kan samenstellen naargelang de ruimte die je hebt. Ook zijn er mogelijkheden meteen elektrische relax. Bovendien is er keuze tussen 50 stofsoorten. Deze catalogus is op aanvraag beschikbaar.

Onze prijzen zijn afhaalprijzen. Levering is mogelijk op aanvraag. We leveren zelf en werken samen met een betrouwbare koerierdienst.

 

Volg onze sociale media en blijf als eerste op de hoogte van onze nieuwigheden:

Facebook: @MeubelenDino

Instagram: meubelendino

 

Bezoek onze vernieuwde website www.meubelendino.be

 

Vragen

0032)0475870319

info@meubelendino.be

 

Adres ?

Meubelen Dino

Europarklaan 2073

3530 Houthalen -Helchteren

Als je het terrein oprijdt, moet je rechts van het gebouw de bordjes naar achter volgen.

Er is een ruime parking voorzien .

 

Openingsuren

Maandag: GESLOTEN

Dinsdag: GESLOTEN

Woensdag: 10-18 uur

Donderdag: GESLOTEN

Vrijdag: 10-18 uur

Zaterdag: 10-15 uur

Zondag: 10-15 uur

Zoekertjesnummer: a137857644