Swan Vintage Tafellamp

€ 72,54
Verzenden
1624sinds 4 mei. '21, 15:37
Deel via
of

Beschrijving

De Swan Vintage Tafellamp is een uiterst sierlijke en charmante lamp. Deze vintage lamp heeft zijn naam te danken aan zijn gebogen hals, die de elegantie van een zwaan weerspiegelt. Deze vintage tafellamp voegt karakter toe aan elk bureau of elke tafel waarop hij wordt gebruikt.

De tafellamp is geplaatst op een houten blokje. Deze houten voet zorgt samen met de originele fitting, een mooi strijkijzersnoer en een vintage gloeilamp voor een verbluffend effect.

Deze vintage tafellamp is een ontwerp van het Lamphuis. Dit is een merk dat bekend staat om zijn kwaliteit. De producten van Het Lamphuis zijn geheel gebaseerd op Hollands design en worden in Nederland gemaakt.

De Swan Vintage Tafellamp wordt inclusief trekontlaster en 1,5m Strijkijzersnoer Zwart Rond geleverd. Ook krijgt u er een zwarte bakeliet stekker en een zwarte aan/uit schakelaar bij.

Variatie in kleur is mogelijk. Voor advies en een passende offerte kunt u contact met ons opnemen: verkoop@goodstore.nl.

Let op: de lichtbron is niet inbegrepen. Zo kunt u de lichtbron, die het beste bij uw stijl en interieur past, zelf uitzoeken. Op die manier drukt u een extra stempel op de uniekheid van uw lamp.

Doordat het product geheel met de hand in elkaar wordt gezet, is de snelle levertijd van 48 uur helaas niet altijd haalbaar. Wij rekenen op uw begrip en medewerking.

Heeft u uw tafellamp sneller nodig? Neem dan contact met ons op voor de mogelijkheden.Zoekertjesnummer: a74113365